Activiteiten 2017-04-11T12:44:40+00:00

Wedstrijdkalender

Gedurende het kalenderjaar organiseren wij op Golfbaan Tespelduyn leuke diverse golfwedstrijden! Deze wedstrijden zijn voor iedereen toegankelijk met minimaal HCP 54 of Tespelduyn Baanpermissie. Bij onze agenda kunt u meer informatie vinden omtrent de wedstrijden en kunt u zich inschrijven!

Klik HIER voor een overzicht van alle wedstrijden van 2017.

GCT-Heren

Gezellig golfen met een groep heren op Golfbaan Tespelduyn? Dat kan met de GCT-Heren op de maandagen. De herenclub bestaat uit enthousiaste golfheren die plezier hebben in het golfspel en vooral gezellig bezig willen zijn. De start is shotgun, zodat alle heren na het golfen gezamenlijk bij kunnen praten. De eerste ronde van 2017 vindt plaats op 6 maart en we spelen door t/m 30 oktober.

Inschrijven:

Inschrijven kan via receptie@tespelduyn.nl of per telefoon 0252-241333

Wij verzoeken u vriendelijk om steeds vooraf in te schrijven.

  • 1 week vooraf tijdens de herenochtend
  • Tot zondag 15:00 uur per e-mail
  • Tot zondag 15:00 uur per telefoon
  • Tot zondag 15:00 uur bij de receptie

Graag tot ziens tijdens onze Herenochtend!

GCT-Ladies

Gezellig laagdrempelig golfen met een groep dames op Golfbaan Tespelduyn? Dat kan met de GCT-Ladies op de dinsdagochtenden! De damesclub bestaat uit enthousiaste golfdames die plezier hebben in het golfspel. De start is shotgun met als prettig gevolg dat ergezamenlijk in een gezellige sfeer nagesproken kan worden De eerste ronde van 2017 vindt plaats op 4 april en we spelen door t/m 31 oktober.

Meer informatie omtrent het programma en de spelvormen vindt u hier!

Inschrijven:

Inschrijven kan via receptie@tespelduyn.nl of per telefoon 0252-241333

Wij verzoeken u vriendelijk om steeds vooraf in te schrijven.

  • 1 week vooraf tijdens de damesochtend
  • Tot maandag 12:00 uur per e-mail (voor nieuwe deelnemers)
  • Tot maandag 12:00 uur per telefoon
  • Bij de receptie

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de Lady Captain Lenie van der Meer lenievandermeerbodar@hetnet.nl

Graag tot ziens bij de GCT-Ladies!

ZomerAvondCompetitie

De ZomerAvondCompetitie start op 13 april 2017 en uiteraard kunt u iedere week meedoen! De ZomerAvondCompetitie is een inloop die iedere donderdag plaats vindt met een start vanaf 16:30 uur tot 1,5 uur voor zonsondergang. Een heel ontspannen en informele manier om kennis te maken met het spelen van golf in wedstrijdverband. Het is leuk om steeds met andere mensen te spelen uit verschillende handicapcategorieën en wij spelen ook met mannen en vrouwen door elkaar. Het is een uitstekende manier om andere golfers van Tespelduyn te leren kennen

De gezellige slotavond is op 31 augustus. Dan is er een gezamenlijk diner met aansluitendeen prijzenfestival!

Kijk hier voor meer informatie over de ZomerAvondCompetitie.

Wednesday Scramble

Gezelligheid! Dat is waar het om draait bij de Wednesday Scramble Tespelduyn. Golfen in teamverband, gezellige borrelen en genieten van een heerlijke Huysschotel. De perfecte ingrediënten voor een gezellige woensdag op Landgoed Tespelduyn!

Bekijk hier meer informatie omtrent de speeldata, de spelvorm en meer.

Bitterballenwedstrijd

De Bitterballenwedstrijd staat in het teken van het enthousiasmeren van (nog) niet-golfers voor de golfsport. Dit willen we doen door mensen die nog niet golfen een wedstrijd mee te laten spelen op de golfbaan samen met een vriend(in) die wél golft.

Bekijk hier alle informatie omtrent de Bitterballenwedstrijd van zondag 28 mei 2017!