STARTTIJD RESERVEREN
|voor meer informatie 0252-241333
Rabobank Duin- & Bollenstreek Business Cup 2017-12-12T10:02:21+00:00

Rabobank Duin- & Bollenstreek Business Cup

In 2018 organiseren Landgoed & Golfbaan Tespelduyn en John van der Tol (Zaken voor Zaken) alweer de 3e editie van de Rabobank Duin- & Bollenstreek Business Cup, een golfcompetitie voor bedrijven en organisaties die een netwerk hebben in de Duin- & Bollenstreek. Het is een vervolg op de eerdere succesvolle edities van 2016 (32 teams) & 2017 (48 teams)!

Een bedrijf meldt zich aan per team van 2 personen. Een vaste samenstelling van een team is niet verplicht. Vanaf maart t/m september speelt elk team een aantal malen een wedstrijd tegen andere teams. De teams nodigen elkaar uit en spelen op een zelf gekozen moment (zoals ook wordt gedaan bij laddercompetities bij tennis). Ideaal voor mensen met een erg volle agenda, maar die wel de waarde inzien van golfend netwerken. Op 6 oktober 2018, op de finaledag, speelt ieder team zijn laatste wedstrijd, met aansluitend een borrel, de prijsuitreiking en een gezamenlijk diner.

Het gehele seizoen golfend netwerken wanneer het ú uitkomt. Een uitstekende mogelijkheid om op ontspannende wijze nieuwe relaties te leren kennen met dé netwerksport bij uitstek!

Meer informatie vindt u HIER