STARTTIJD RESERVEREN
|voor meer informatie 0252-241333
Golfschool 2018-03-27T13:28:09+00:00

Golfschool Tespelduyn

Snel leren golfen kan bij onze Golfschool. De professionals zijn: Tjeerd Staal, Ronald Stokman, Arjan Stokman en Ralph Staal.

Golfschool Tespelduyn werkt volgens het 9-stappenplan van de NGF. Klik hier voor meer info over het 9-stappenplan.

Bij Stap 1 van het 9-stappenplan van de NGF maak je kennis met de omgeving op de golfbaan en leer je de basisbeginselen van golf: techniek en etiquette. Hiermee ben je in staat om op een plezierige en veilige manier baanervaring op te doen. Je leert ook hoe je zelf kunt oefenen en je fysieke voorbereiding kunt doen.

Wij bieden verschillende les- en cursusmogelijkheden. Tevens kunnen wij in overleg afspraken op maat met u maken. Voor een afspraak neemt u contact op met Tjeerd Staal via: 06-19890590

Golfen leer je zo!

Voor de beginnende golfer kan er GRATIS* kennis gemaakt worden met golf op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Als aansluiting op deze kennismaking bieden wij een voordelige en interessante cursus aan! Deze cursus is voor leerlingen die kennis willen maken met alle facetten van de golfsport. In deze cursus worden alle grondbeginselen behandeld waaronder alle basisslagen. Deze cursus is geschikt voor alle mensen die graag willen leren golfen! Ook op deze cursus bieden wij een passend vervolg aan en na het afronden van deze cursus kunt u zelfstandig onze 9-holes Bloembollenbaan spelen!

Bekijk HIER het perfecte aanbod om kennis te maken met golf en schrijf u direct in voor de komende kennismakingen en cursussen via onderstaand link.

inschrijven

Baanpermissie Par3-cursus

Na 5 Par3-lessen van 45 minuten heeft u al een goede basis om zelfstandig op de PAR3 oefenholes te spelen. Tijdens deze cursus zal uitgebreider in gegaan worden op de techniek van de basisslagen. U gaat ook zeker de baan in om de PAR3 oefenholes te spelen, want golfen leert u pas écht in de baan! U zult na deze cursus echt al met veel plezier zelfstandig onze oefenholes kunnen spelen.

inschrijven

Baanpermissie Totaal-cursus

Bij de Baanpermissie Totaal-cursus gaan we de basisvaardigheden verder uitbreiden. U gaat leren om echt zelfstandig de 9-holes Bloembollenbaan te kunnen spelen. U doet ook kennis op over de omgangsvormen en etiquette in de baan. Als u deze cursus met goed gevolg heeft doorlopen dan ontvangt u golfbaanpermissie voor de 9-holes wedstrijdbaan, zodat u zelfstandig een ronde kunt golfen.

Masterclass Tom O’Mahoney

Uniek in Nederland! Hét instituut op golfgebied in Nederland, Tom O’Mahoney, geeft masterclasses op Landgoed Tespelduyn.

Tom O’Mahoney, al jaren topcoach van Nederland en voormalig speler op de Europese Tour is zeer bekend om zijn golflessen. . Tom O’Mahoney verzorgt de masterclass in samenwerking met Golfschool Tespelduyn.

Klik HIER voor meer informatie en het volledige programma en schrijf u direct in voor de komende masterclass via onderstaande link.

Theorie-examen

Na het behalen van baanpermissie, kunt u theorie-examen doen bij Tespelduyn om vervolgens een echte golfhandicap te gaan behalen. Iedere maand kunt u zich aanmelden voor het examen.
Voorafgaand aan het theorie-examen kunt u een regeluurtje volgen. Middels een duidelijke powerpointpresentatie worden de golfregels aan u uitgelegd. U kunt zich voorbereiden met het boek ‘golfregels voor startende golfers’. Dit boek is te verkrijgen in de golfshop of op golfboeken.nl voor €12,50. De kosten voor een examenavond bedragen € 42,50

Inschrijven

Tarieven privéles

Tarieven golflessen Golfschool Tespelduyn:

1 persoon           45 minuten       € 40,-
2 personen        45 minuten       € 25,- p.p.
3 personen        45 minuten       € 20,- p.p.
4 personen        45 minuten       € 17,- p.p.
5 personen        45 minuten       € 15,- p.p.

Ouder/Kind Golf

Schrijf u nu in voor de ouder/kind golfdagen op Golfbaan Tespelduyn en geniet van 9 gezellige & leerzame golflessen samen met uw zoon of dochter. De lessen zijn op zondagmiddag om 15:00 uur en starten op 18 maart.

Kosten per stel: € 99,- voor 9 lessen.

Kosten voor deelname zijn inclusief gebruik materiaal en exclusief gebruik ballen.

Data Ouder Kind Golf
Zondag 18 maart 15.00-16.00 uur
Zondag 25 maart 15.00-16.00 uur
Zondag 1 april 15.00-16.00 uur
Zondag 8 april 15.00-16.00 uur
Zondag 15 april 15.00-16.00 uur
Zondag 22 april 15.00-16.00 uur
Zondag 29 april 15.00-16.00 uur
Zondag 6 mei 15.00-16.00 uur
Zondag 13 mei 15.00-16.00 uur

Wintergolf

Verbeter je spel tijdens de wintermaanden en schrijf je in voor de Winter Golftraining.

De Pro’s van Tespelduyn, Arjan, Ralph, Tjeerd en Ronald organiseren deze winter de Winter Golftraining. Het doel is het blijven trainen tijdens de wintermaanden en het verbeteren van je techniek in een gezellig groepsverband.

Inhoud van de Winter Golftraining?

  • 8 groepslessen van 50 minuten
  • Wedstrijd op 8 april 2018 o.l.v. de pro’s, met leuke prijzentafel
  • 10 consumptiemunten a € 2,50 te besteden in de horeca van Landgoed Tespelduyn
  • 18 ballenmunten
  • Minimaal 4 personen en maximaal 6 personen per groep
  • Vanaf 4 personen mogelijkheid voor een besloten groep met eigen data en tijden
  • Kosten: € 165,00 p.p. (niet-jaarkaarthouders betalen € 17,50 greenfee voor de afsluitingswedstrijd)

Klik HIER voor de lesdata!