Voor aanstaande bruisparen is het een hoop regelen in aanloop naar de trouwdag. Zondag 5 februari komt Landgoed Tespelduyn hen tegemoet en organiseert het een open dag. Van 11:00 uur tot 17:00 uur zijn zij van harte welkom voor een rondleiding en een impressie. Alle ruimtes van de officiële trouwlocatie zien er dan op hun trouwbest uit, zoals de intieme Trouwzaal, de sprookjesachtige Trouwtuin, de prachtige besloten dinerruimtes en ’t Koetshuys & Landhuys waar een receptie of spetterend feest kan worden gegeven.

 “Op een dag waarbij je bruidsparen het gevoel wilt geven dat ze aan het goede adres zijn voor de mooiste dag van hun leven, moet je laten zien dat je alles in huis hebt voor een complete huwelijksdag op maat. Daarom nodigen wij ook onze partners uit zoals onder andere Ferocius Events en Topday”, stelt gastheer Jelle Vleugel. “Wij nemen voor deze dag dan ook geen feesten en partijen aan zodat wij alle ruimtes in vol ornaat kunnen laten zien. Alle ruimtes zijn feestelijk ingericht en het unieke wat Landgoed Tespelduyn te bieden heeft wordt ook zeker getoond: een sprookjesachtige huwelijksceremonie in de Trouwtuin! ”

Ieder bruidspaar is uniek en daarom wordt op een dag als deze ook iedereen persoonlijk begeleidt over het Landgoed. Tespelduyn is een locatie waar men echt oprecht met haar gasten meedenkt waardoor iedereen zich welkom voelt. De persoonlijke aanpak van Tespelduyn wordt enorm gewaardeerd door de bruidsparen.

Aanstaande bruidsparen kunnen geheel vrijblijvend of op afspraak langskomen op de, inmiddels erg populaire, trouwlocatie. Geniet van de gastvrijheid, een heerlijke amuse en toost op de volgende stap van de route naar jullie bijzondere bruiloft; jullie hebben de trouwlocatie gevonden!

Team Tespelduyn staat zondag 5 februari voor u klaar om de mooiste dag van uw leven vorm te geven, de toegang is uiteraard gratis!