STARTTIJD RESERVEREN
|voor meer informatie 0252-241333
Titels en Awards 2017-04-11T08:10:49+00:00

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn verkozen tot Beste Vergaderlocatie van Nederland in 2016!
Het landgoed won de door het vakmagazine Meetings georganiseerde verkiezing tot Beste Vergaderlocatie van Nederland.

‘Zo’n nationale prijs met landelijke exposure is natuurlijk een fantastische waardering voor ons hele team en een prachtige beloning voor jarenlang hard werken’, aldus directeur van het landgoed, Peter Duivenvoorde.

 

De beoordelingssite voor vergader- en evenementenlocaties MeetingReview biedt een onafhankelijk platform waar gasten hun ervaringen delen en op verschillende onderdelen met cijfers waarderen. Het boekingsproces, de locatie, de vergaderzaal met de bijbehorende faciliteiten en uiteraard de catering worden hierbij beoordeeld. In de categorie vergader- en evenementenlocaties tot 100 personen ontving Tespelduyn over 2014 een eindcijfer van 9,2.

 

In 2014 rijkte de NGF een prijs uit voor golfbaan van het jaar. Landelijk werden maar liefst drie banen genomineerd. Volgens de jury hebben alle drie de golfbanen zich onderscheiden door hun ambitieniveau en hun meerwaarde voor het enthousiasmeren van nieuwe en bestaande golfers. Mede hiermee hebben deze drie banen een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van golf in Nederland. Tespelduyn kwam hierbij als 2e uit de wedstrijd. Een zeer bijzondere prestatie voor een baan die op dat moment pas 3,5 jaar bestond.

‘In de prijzen’