STARTTIJD RESERVEREN
|voor meer informatie 0252-241333
Loading...
DBB Cup 2017-01-10T15:16:40+00:00

Duin- & Bollenstreek Business Cup

Vanaf 7 maart 2016 organiseren Landgoed & Golfbaan Tespelduyn en zakenmagazine Bollenstreek INTO business de Duin- & Bollenstreek Business Cup, een nieuwe golfcompetitie voor bedrijven en organisaties die een netwerk hebben in de Duin- & Bollenstreek.

Een bedrijf meldt zich aan per team van 2 personen. Een vaste samenstelling van een team is niet verplicht. Vanaf maart t/m september speelt elk team een aantal malen een wedstrijd over 9 holes tegen andere teams. De teams nodigen elkaar uit en spelen op een zelf gekozen moment (zoals ook wordt gedaan bij laddercompetities bij tennis). Ideaal voor mensen met een erg volle agenda, maar die wel de waarde inzien van golfend netwerken. In september 2016, op de finaledag, speelt ieder team zijn laatste wedstrijd, met aansluitend een borrel, de prijsuitreiking en een gezamenlijk diner.

Het gehele seizoen golfend netwerken wanneer het ú uitkomt. Een uitstekende mogelijkheid om op ontspannende wijze nieuwe relaties te leren kennen met dé netwerksport bij uitstek!

Bekijk alle informatie over de Duin- & Bollenstreek Business Cup hier en schrijf u tot uiterlijk 22 februari 2016 in via onderstaande button.