fbpx

Activiteiten

Leuk teamuitje, uitje met vrienden of vriendinnen?

Vraag naar de mogelijkheden

FootGolf

FootGolf is de ideale activiteit voor een gezellig en sportief uitje met jouw team, collega’s, relaties, familie of vrienden.

Meer informatie

Gratis kenninsmaking met golf

Wanneer u geen golf ervaring heeft en wilt starten met dit mooie spel dan is deze cursus ideaal voor u. De golfprofessionals van Golfschool Tespelduyn gaan u stimuleren en motiveren om het spel beter te leren kennen en kunnen.

MEER INFORMATIE OVER DE GRATIS KENNISMAKINGSLESSEN

Golflessen

Kennismaken, leren golfen of jouw golfspel doorontwikkelen?

Golfschool Tespelduyn verzorgt reeds jaren de golflessen en de golfopleidingen op Golfbaan Tespelduyn. De betrokken golfprofessionals Tjeerd Staal, Arjan Stokman, Ralph Staal en Mitchell Schoorl hebben jarenlange ervaring en spelen of speelden in de nationale golftop.

MEER INFORMATIE OVER DE GOLFLESSEN

Jeu de Boules

Een geliefde activiteit voor jong en oud is Jeu de Boules.

Op Landgoed Tespelduyn kan zelfstandig gebruik gemaakt worden van de 8 wedstrijdbanen.

Meer informatie over Jeu de Boules

Golfclinics

Onder leiding van de ervaren en enthousiaste golfprofessionals van Golfschool Tespelduyn wordt u meegenomen in alle facetten die de mooie golfsport kent.

Meer informatie over golfclinics

Fiets- en wandelroutes

De Bollenstreek is een ideale streek om te fietsen. Er zijn veel verschillende fietsroutes langs het veelzijdige landschap. Geniet van kust & duinen, de bloemenvelden en het uitgebreide plassengebied. Er zijn verschillende knooppunt routes ontwikkeld. Zo geniet je op een sportieve wijze van de mooiste bloemenvelden.

Bekijk hier de fiets- en wandelroutes

LAM museum

Wil je jouw bezoek aan Tespelduyn combineren met écht iets bijzonders? Bezoek dan het gloednieuwe LAM museum op Landgoed Keukenhof. De pro-actieve en gastvrije medewerkers ontvangen je met open armen en stimuleren je op ontdekkingstocht te gaan. Laat je verrassen door een gigantische porseleinen installatie van een jaar lang eten en drinken, een levensechte moeder met baby en boodschappen, een diner zoals je die nooit eerder hebt gezien en verleidelijke bonbons met hapjes eruit. Het museum, dat genomineerd werd voor verschillende architectuurprijzen en winnaar is van een Dutch Creativity Award, is bij uitstek geschikt voor gezinnen.

Vergeet niet van te voren een kaartje te reserveren. Dat kan gemakkelijk en snel, ook last-minute.

Reserveer hier een kaartje voor het LAM

 

Vespa Tour

Het is tijd om te ontspannen en op een geweldig leuke manier de mooie plekjes van de Bollenstreek te ontdekken!

Meer informatie