Activiteiten

Op zoek naar een leuk groepsuitje? Tespelduyn is de ideale locatie voor een gezellig en sportief uitje!

Ga bijvoorbeeld FootGolfen op onze 18-holes FootGolbaan of volg een heuse golfclinic of jeu de boules clinic onder leiding van onze professionals. Verken de Bollenstreek te voet of op de fiets of ga nog verder op een heuse Vespa en geniet aansluitend van een heerlijke High Tea. Ook voor de golfers is er veel te beleven; geniet bijvoorbeeld na een golfronde van ons heerlijke 3-gangen Chef’s Surpise Menu!

FootGolf voor iedereen

FootGolf is de combinatie van voetbal en golf, waarbij het de bedoeling is de bal in zo min mogelijk trappen in de hole zien te krijgen. FootGolfen doe je op de golfbaan en in plaats van een golfbal en golfclubs speel je met een voetbal en je voeten. De FootGolf holes zijn daarbij uiteraard groter dan de gewone golfholes! Jong of oud, wel of geen ervaring, man of vrouw; iedereen kan FootGolfen.

FootGolf Contact

Samen een nieuwe sport leren

Wanneer je geen golf ervaring hebt en wilt starten met dit mooie spel dan is deze golfclinic ideaal voor jou. De golfprofessionals van Golfschool Tespelduyn gaan je stimuleren en motiveren om het spel beter te leren kennen en kunnen.

Naast de golfclinics verzorgen wij ook Jeu de Boules clinics. Veel plezier wordt beleefd aan een jeu de boules clinic waarin kennis wordt gemaakt met de regels van Jeu de Boules, de basistechnieken worden geleerd en uitvoerig beoefend.

Golfclinic Jeu de Boules

Een heerlijke dag beleven waar je met veel blijdschap aan terug zult denken? Laat ons dan jouw perfecte uitje organiseren!

Plan jouw uitjeVraag naar de mogelijkheden