STARTTIJD RESERVEREN
|voor meer informatie 0252-241333

Beste Vergaderlocatie van Nederland in 2016!

Winnaar Goud Beste Vergaderlocatie 2016

Uniek gelegen tussen het Keukenhofbos in Lisse en het Noordwijkse strand- en duinengebied vindt u Landgoed en Golfbaan Tespelduyn. Het landgoed heeft in korte tijd een goede naam opgebouwd met de uitstekende verzorging van zakelijke evenementen tot 300 personen – dé reden voor de gasten om de locatie uit te roepen tot Beste Vergaderlocatie 2016!

Het rustig gelegen landgoed leent zich uitstekend voor zakelijke evenementen als vergaderdagen, teambuildingssessies, workshops, presentaties of congressen. Alle ruimtes zijn uiteraard voorzien van audiovisuele apparatuur en de nieuwste technieken om uw vergadering tot een succes te maken. Daarbij is de locatie goed te bereiken en is er alle ruimte om gratis te parkeren. Uniek in de Randstad!

Peter Duivenvoorde: “Wij zijn als organisatie gastgericht, open en laagdrempelig en dat zal er zeker aan hebben bijgedragen dat we zijn uitgeroepen tot Beste Vergaderlocatie 2016. We hebben veel vaste opdrachtgevers en gasten, die wij in de regel bij voor- en achternaam kennen. Iedereen werkt dan met volledige passie en toewijding in ons familiebedrijf. Na onze nominatie in november voelden wij dat we enorm gedragen werden door de regio en dat heeft ons een enorme boost gegeven. Mijn waardering gaat dan ook uit naar onze zeer gewaardeerde medewerkers.”

Uiteraard is het mogelijk om uw zakelijke bezoek te combineren met de sportieve activiteiten van Tespelduyn. De 9-holes golfbaan, gebruik maken van de oefenfaciliteiten, het volgen van een golfclinic of het spelen van Jeu de Boules behoort bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn allemaal tot de mogelijkheden.

Door | 2017-02-02T17:28:34+00:00 februari 2nd, 2017|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment