Ben je op zoek naar een buffet met voor ieder wat wils? Kies dan voor onze uitgebreide buffetten! Wij verzorgen de buffetten in fases, een concept dat wij ook aan jullie gasten uitleggen. Het buffet bestaat uit drie gangen, startend met een soep of bouillon. Daarna wordt het buffet met diverse warme en koude gerechten geopend. Als kers op de taart volgt er een dessertbuffet als derde gang.
Wij verzorgen onze buffetten vanaf 30 personen
Plan jouw buffet ContactVooraf
Soep van pomodori tomaten met cappuccino schuim
Koude gerechten
Royale zalmsalade
Ambachtelijke rundvleessalade
Huisgemaakte tonijnsalade
Gerookte zalm met kappertjes en rode ui
Gerookte kipfilet met truffelsaus
Fricandeau
Rosbief
Stokbrood met roomboter & kruidenboter
Verse frites & basmati rijst
Dagverse groenten
Pindasaus, cocktailsaus, knoflooksaus & mayonaise
Warme gerechten
Saté van de kip
Proeverij uit de Noordzee gegratineerd met Hollandaise saus
Varkenslende met pepersaus
Dessert
Omelet Vesuvius, geflambeerde Italiaanse vanille-ijstaart met warme kersen en eiwitschuim
Vanaf 30 personen
Vooraf
Zoete aardappelsoep met zure room
Koude gerechten
Royale zalmsalade
Rundvleessalade met luxe vleeswaren
Huisgemaakte tonijnsalade
Gerookte zalm met kappertjes en rode ui
Gerookte kipfilet met truffeldressing
Gedroogde ham met balsamico-siroop
Carpaccio Tespelduyn met Parmezaanse kaas & truffeldressing
Stokbrood met roomboter & kruidenboter
Verse frites & basmati rijst
Dagverse groenten
Pindasaus, cocktailsaus, knoflooksaus & mayonaise
Warme gerechten
Saté van de kip
Bretonse visschotel
Varkens rib-eye met groene peper saus
Parade van chocolade
Tiramisu, fontein met vers fruit, slagroomsoesjes met chocolade, brownie, chocolademousse en ijsbombe
Vooraf
Ossenstaartbouillon met tuinkruiden
Koude gerechten
Hors-d’oeuvre vis; mooi opgemaakte vissalade
Hors-d’oeuvre vlees; mooi opgemaakte vleessalade
Ambachtelijke tonijnsalade
Gerookte zalm met kappertjes en rode ui
Gerookte polderhoen met truffeldressing
Serranoham met meloen
Carpaccio Tespelduyn met Parmezaanse kaas & truffeldressing
Stokbrood met roomboter & kruidenboter
Verse frites & basmati rijst
Dagverse groenten
Pindasaus, cocktailsaus, knoflooksaus & mayonaise
Warme gerechten
Saté van de kip
Gepocheerde zalm in witte wijn saus
Kalkoenbiefstuk met pepersaus
Rendang naar authentiek Indisch recept
Grand dessert buffet
Rijke presentatie van nagerechten met o.a. verse fruitsalade, slagroom, witte- en bruine chocolademousse, diverse ambachtelijke bavaroise taarten, ijsbombes en ijstaarten