Beauty High Tea - Shiatsu massage

Shiatsu massage

Ontspanningsmassage ook mogelijk

tijdsduur: 30 minuten

Onze masseuse Judith is een holistisch masseuse die haar opleidingen in binnen en buitenland heeft gevolgd. Holistisch betekent allesomvattend. De massages zijn niet alleen gericht op ontspanning van spieren en het aanraken van de huid, maar ook om geestelijk tot rust te komen.

Ons lichaam heeft de neiging stress en vermoeidheid op te slaan en doet dat op bijna 700 punten in ons lichaam. Deze punten (zogenaamde Tsubo’s), zijn door de energiestroom (Chi) via de meridianen met elkaar verbonden. Iedere Tsubo is heel specifiek verbonden met spieren, botten, bloedvaten, zenuwen, lymfevaten en endocriene klieren.

Tijdens een Shiatsu massage worden de Tsubo’s gestimuleerd door massagegrepen af te wisselen met het uitoefenen van druk. Hierdoor wordt niet alleen de huid en het bindweefsel soepel en verlicht het stijve spieren, maar het reguleert ook het zenuwstelsel, bevordert de spijsvertering en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie. Het activeert daarmee het natuurlijke herstellend vermogen van het lichaam. Een Shiatsu massage laat opgehoopte spanning en stress wegsmelten en geeft het lichaam tegelijkertijd een energieboost.

Maak deze dag kennis met deze heerlijke combinatie van lichamelijke en geestelijke rust en boek een 30 minuten kennismaking Shiatsu massage bij Judith.

reserveren

Reserveer snel en geniet van dit exclusieve evenement!

ReserverenContact