Feestlocatie in Noordwijkerhout

Landgoed Tespelduyn beschikt over diverse ruimtes waar jouw partij volledig naar eigen wens kan plaats vinden.

Je kunt dagelijks terecht voor bijvoorbeeld een heerlijke high tea, high wine, uitgebreide lunch barbecue, buffet, gangen-diner, walking dinner, shared dinner, aangeklede borrel of een spetterende feestavond.

Vier het op Landgoed Tespelduyn

Wil je een borrel of feest geven in een sfeervolle en ongedwongen omgeving? Dan ben je bij Landgoed Tespelduyn aan het juiste adres! Wij hebben heerlijke feestarrangementen voor groepen.

Een feest bij Landgoed Tespelduyn staat garant voor een gastvrije beleving! Onze zalen zijn exclusief beschikbaar voor jouw feest. Groot of klein gezelschap, Tespelduyn verzorgt jouw feest tot in de puntjes.

Jullie mooiste dag

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Een bruiloft is een unieke viering van liefde en verbinding. Bij Landgoed Tespelduyn begrijpen we dat elke bruiloft een eigen visie heeft. Ons toegewijde team staat klaar om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om een intieme ceremonie in de natuur, een sprookjesachtige bruiloft, of een bruisend feest, wij zijn er om jullie te ondersteunen en te zorgen voor een onvergetelijke dag. Samen beginnen we aan deze opwindende reis naar het huwelijksgeluk.

Bekijk de mogelijkheden voor jullie bruiloft

Huwelijksjubileum

Of je nu 12,5, 25, 40 of zelfs 50 jaar getrouwd bent, zo’n mijlpaal verdient een viering! Nodig familie en vrienden uit voor een lunch, borrel, diner, barbecue of groots feest om deze prestatie te markeren. Een informele lunch is perfect voor een gezellig samenzijn, terwijl een borrel ideaal is om te proosten op jullie mijlpalen. Een chique diner is geschikt voor een formelere viering, terwijl een barbecue in de tuin informeel en leuk is. Als je groots wilt uitpakken, organiseer dan een extravagant feest met dierbaren. Wat je ook kiest, deel herinneringen, vier de liefde en omarm de volgende fase van jullie reis samen met enthousiasme. Gefeliciteerd met deze geweldige mijlpaal!

Ontdek de mogelijkheden voor jullie huwelijksjubileum

Verjaardagsfeest

Beleef een onvergetelijke verjaardag bij Landgoed Tespelduyn. Een bijzondere leeftijd verdient een feestje. De Huyskamer, Heerenkamer en het Koetshuys zijn exclusief te huren voor een lekkere lunch, een gezellige borrel, smakelijk diner, uitgebreid buffet, informele barbecue of knallend feest. Voor elk moment van de dag biedt Landgoed Tespelduyn een passende invulling.

Plan jouw verjaardagsfeest

Afscheidsborrel

Afscheid nemen is zelden gemakkelijk, zelfs niet bij veelbelovende nieuwe kansen zoals een baan, pensioen of verhuizing naar het buitenland. Maar een afscheidsreceptie is een waardevolle gelegenheid. Het biedt de kans om waardering en genegenheid te uiten voor de mensen en plaatsen die we achterlaten. Deze herinneringen zullen blijvende warmte brengen, zelfs als we vooruitgaan naar onbekende avonturen. Dus, terwijl we ons voorbereiden op nieuwe hoofdstukken in het leven, laten we deze afscheidsmomenten omarmen en de kostbare verbindingen en liefde vieren die ze vertegenwoordigen.

Plan jouw borrel

Bedrijfsuitje

Het organiseren van een bedrijfsuitje is vaak een behoorlijke taak. Maar geen zorgen, wij staan als ervaren evenementenplanners klaar om je te assisteren bij het bedenken en realiseren van een onvergetelijk uitje voor jou en je collega’s. We begrijpen dat het belangrijk is om een evenwicht te vinden tussen plezier, teambuilding en de specifieke wensen van je bedrijf. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, ontspanning, of een mix van beide, we denken graag met je mee en zorgen voor een supergeslaagde invulling die de teamgeest versterkt en de collega’s met een glimlach naar huis laat gaan.

Organiseer jouw volgende bedrijfsuitje

Vragen? Neem contact op met onze reserveringsafdeling!

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

T. 0252 241 336
E. events@tespelduyn.nl

Wil je ook een onvergetelijk feest waar je nog jarenlang met veel blijdschap aan terug kunt denken?

Meer informatie aanvragenContact

Jouw feest op Landgoed Tespelduyn? Dat kan!

Vraag naar de mogelijkheden