Teamuitje

Teambuilding? Kies voor een teamuitje op Landgoed Tespelduyn!

Een bedrijf is meer dan van negen tot vijf op kantoor zitten met elkaar. Een bedrijf bouw je samen. Door met je collega’s een team te vormen kan je elke dag de klant weer optimaal bedienen.

Om van collega’s een team te maken, is een teambuildingsessie of teamuitje ideaal! Leer elkaar op een andere manier kennen tijdens een teamuitje. Landgoed Tespelduyn heeft alles in huis om jouw bedrijfsuitje tot een succes te maken.

Het perfecte bedrijfsuitje

Van vergaderen tot uitgebreid lunchen met elkaar en van een personeelsfeest met DJ of band tot verschillende (sportieve) activiteiten. Op Landgoed Tespelduyn bieden we alle mogelijkheden om jouw bedrijfsuitje tot een succes te maken. Aan de hand van jullie wensen, gaan we samen kijken naar de beste invulling van de dag, middag of avond, zodat jullie teamuitje een onvergetelijke dag wordt waarin je elkaar beter leert kennen.

Bekijk de vergadermogelijkheden

Actief teamuitje organiseren

Wil je tijdens een actief teamuitje op het landgoed blijven met de groep? Dan kan je FootGolfen met alle collega’s op de baan en genieten van het uitzicht over de Bollenstreek op de terp. Heb je een bedrijf met fanatieke golfers? Dan is het ook mogelijk om tijdens een actief teamuitje samen de baan in te gaan met clubs. Voor de onervaren golfers kunnen wij een golfclinic verzorgen. Maar je kunt op Landgoed Tespelduyn nog veel meer teamuitjes organiseren! Werk met al je collega’s bijvoorbeeld aan jullie Jeu de Boules skills, een unieke vorm van teambuilding en competitie. Of kies voor een actief teamuitje, buiten het landgoed. Zoals een Vespa Tour maken met je collega’s. Dwars door de bollenvelden of naar het strand.

Ontdek onze activiteiten

Meer weten over een teamuitje op Tespelduyn

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

T. 0252 241 336
E. events@tespelduyn.nl

Wil je ook een onvergetelijk bedrijfsuitje waar je nog jarenlang met veel blijdschap aan terug kunt denken?

Meer informatie aanvragenContact