STARTTIJD RESERVEREN
|voor meer informatie 0252-241333

Zeer geslaagde jeugdwedstrijd op Tespelduyn

Zondag 10 juni vond de jeugdwedstrijd van het jeugdprogramma plaats op Tespelduyn.
Een spannende maar vooral leuke manier om het eerste deel van het seizoen af te sluiten met een wedstrijd tegen elkaar. Iedereen kon op deze manier laten zien wat hij/zij geleerd heeft in de afgelopen lessen.

De aanwezige toeschouwers zagen op deze prachtige zondagmiddag hoe de kinderen de mooiste ballen sloegen. Het putten hadden we van tevoren nog geoefend en niet voor niets, het ging hartstikke goed.

Het was een razend spannende dag want de teams hielden elkaar goed in evenwicht. Bij de jongste groep ging de strijd tussen Sam & Nathan van de Black Panthers en Max & Ruben van Hole in One. Het ging een paar holes gelijk op maar uiteindelijk hebben de Black Panthers gewonnen met 4-2.
Bij de middelste groep speelde Lynn & Olivier tegen Julia & Matthijs, de 2 teams hielden elkaar met een uiteindelijke stand van 3-3 in evenwicht.
Bij de oudste groep speelde Joey & Michel tegen Aaron & Max het ging lang gelijk op maar uiteindelijk wisten Joey & Michel met 4-2 te winnen.

Na afloop kregen alle deelnemers een mooie prijs uitgereikt en werd er onder het genot van een drankje en iets lekkers nog even nagepraat.

De komende periode gaan de kinderen lekker oefenen en dan beginnen we begin september weer met de nieuwe lessen.

Alle info over jeugdgolf vanaf 6 jaar vind je op www.tespelduyn.nl

Klik HIER voor de foto’s

Door | 2018-06-14T14:33:15+00:00 juni 14th, 2018|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment