STARTTIJD RESERVEREN
|voor meer informatie 0252-241333

Keukenhof-Golfarrangement van Landgoed Tespelduyn met succes het 2e seizoen in!

Ook in het voorjaar van 2018 kunnen golfers genieten van het Keukenhof-Golfarrangement van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn & Keukenhof. De samenwerking ligt voor de hand, aangezien zij zich op slechts 2 km afstand van elkaar bevinden.

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
De Bloembollenbaan van Tespelduyn is een uitdagende golfbaan met een aantal bijzonder holes. Zo is er een par 5 hole met een lengte van 425 meter, waarbij de afslag zich op zeeniveau bevindt en de green op 18 meter hoogte ligt. Uniek in Nederland! De golfbaan heeft ook een bijzondere par 4, waarvan de afslag zich op 23 meter hoogte bevindt en de green op zeeniveau. Vanaf 23 meter hoogte  is er een fabuleus uitzicht op de skylines van Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag. De fraaie waterpartijen en bunkers zorgen voor extra uitdagingen op de fairways en rond de greens.
Het speciale karakter wordt versterkt door de samensmelting met de ecologische verbindingszone tussen de duinen en Keukenhof.
In 2014 eindigde Tespelduyn als 2e tijdens de verkiezing Golfbaan van het Jaar.

Bloemententoonstelling Keukenhof
Het mooiste lentepark ter wereld opent dit seizoen op 22 maart de poorten en bloemenliefhebbers kunnen het park bezoeken tot en met 13 mei. De bloemententoonstelling gaat het 69e seizoen in en jaarlijks worden ruim 1 miljoen bezoekers uit alle delen van de wereld begroet. Keukenhof levert een grote bijdrage aan de toeristische- en de bloemensector in Nederland.
Veertig tuinmannen van Keukenhof planten ieder jaar liefst 7 miljoen bloembollen. Na afloop van het seizoen worden deze weer uit de grond gehaald, waardoor in het najaar de cyclus van planten, bloeien en rooien opnieuw kan beginnen. Om Keukenhof steeds een ander gezicht te geven, wordt elk jaar een nieuw ontwerp gemaakt voor de beplanting. De samenstelling is uitgekiend, zodat bezoekers gedurende de hele openstelling van bloeiende bolbloemen kunnen genieten. De bloembollen voor de beplanting worden gratis geleverd door honderd bloembollenkwekers, die zich geen mooier showvenster voor hun product kunnen bedenken.

Thema 2018: Romantiek in Bloemen
Keukenhof staat in 2018 in het teken van Romantiek in Bloemen. Romantiek en bloemen zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het mooiste lentepark ter wereld, met een zee van bloemen, brengt u in een romantische lentesfeer.

Het historische park is midden in de Romantiek ontworpen (1857) als siertuin voor Kasteel Keukenhof. In de sfeervolle tuin rondom de vijver, met mooie doorkijkjes en eeuwenoude beukenbomen, bloeien sinds 1950 een miljoen tulpen. Vele generaties beleefden hier hun geluksmoment.
Doe uw geliefde een aanzoek in de romantische tulpentuin, of heb een geheime afspraak in de Cupidotuin of het Love Paradise. Zeg het met bloemen …
Ook de bloemenshows staan in het thema van de Romantiek. De rozenshow wordt groter dan ooit: de rode roos, het symbool van de ware liefde.
Keukenhof heeft in 2018 weer een prachtig tulpenmozaïek waarin 50.000 bollen zijn geplant.
Het Keukenhofseizoen wordt afgesloten met Romantiek in Keukenhof, een festival met klassieke muziek in het park tussen de tulpen.

Wetenswaardigheden Keukenhof
• Het park is 32 hectare groot
• Keukenhof biedt 20 bloemenshows
• 7 inspiratietuinen met tuinideeën voor de consument
• Beeldentuin met ca. 100 kunstwerken

Keukenhof-Golfarrangement

Maandag t/m donderdag Vrijdag t/m zondag
18-holes greenfee + entree Keukenhof € 55,00 € 59,50
9-holes greenfee + entree Keukenhof € 37,50 € 42,50
  • Reserveringen via Golfbaan Tespelduyn; receptie@tespelduyn.nl | Tel. 0252-241333 | www.tespelduyn.nl
  • Keukenhof is van 22 maart t/m 13 mei 2018 dagelijks geopend van 8.00 – 19.30 uur.
  • Adressen:
    Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout
    Bloemententoonstelling Keukenhof, Stationsweg 161, 2161 AM Lisse
Door | 2017-11-01T10:33:49+00:00 februari 23rd, 2017|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment