Noordwijkerhout

Noordwijkerhout is een dorp in de gemeente Noordwijk. Het ligt in het hart van de Bollenstreek. Omgeven door bollenvelden en vlakbij de kust biedt Noordwijkerhout veel voor de bezoeker, maar ook de inwoners. Noordwijkerhout telt bijna 15.000 inwoners en is sinds 2019 onderdeel van de gemeente Noordwijk.

Noordwijkerhout is gebouwd rondom het Witte kerkje in het centrum. Een karakteristiek gebouw omgeven door horeca en winkels. In het voorjaar een geliefde plek voor fietsers en wandelaars om even bij te komen van de tochten langs alle bloeiende bollenvelden. Vaak is het centrum van het dorp ook onderdeel van het Bloemencorsoweekend. De kleurige praalwagens staan dan opgesteld in het centrum van het dorp.

Zee en meer in Noordwijkerhout

Noordwijkerhout ligt dicht bij de Noordwijkse kust. Langervelderslag is een van de stranden die snel en makkelijk te bereiken is vanuit het dorp. Uniek aan het dorp is dat ze ook een meer hebben waar waterrecreatie mogelijk is, het Oosterduinse meer, ofwel het Comomeer in de volksmond.

En te midden van dat alles ligt Landgoed en Golfbaan Tespelduyn. Een plek waar je als fietser langs komt op je tochten door de Bollenstreek. Een plek waar je als golfliefhebber kunt genieten van een rondje met uitzicht. Want hoe vaak sla je nou af tussen de bollenvelden van 23 meter hoogte?

Eventlocatie van Noordwijkerhout

noordwijk, noordwijkerhout, Tespelduyn, landgoed

Landgoed Tespelduyn – Noordwijkerhout

Landgoed Tespelduyn is meer dan alleen een golfbaan of een restaurants. In het oude Koetshuys en de tuin ervoor is een ideale trouwlocatie zo blijkt elk jaar weer. Tientallen huwelijken vinden hier jaarlijks plaats. Daarnaast kiezen veel bedrijven en organisaties ervoor om hun teamdag, vergadering of bedrijfsuitje hier te organiseren. De combinatie van gastvrije horeca, de diverse vergadermogelijkheden en activiteiten als golf, footgolf en jeu de boules maken ons Landgoed tot een geliefde locatie bij ondernemers.

Mooiste terras van de Bollenstreek
Al een aantal jaar staat ons terras in de Terras Top 100 van Misset Horeca. Als enige locatie in Noordwijk en ook als enige golfbaan. In 2024 is het hele terras vernieuwd, nadat we in 2023 onze restaurant grond verbouwden en groter maakten.

Wil je ook een onvergetelijke trouwdag? Laat ons dan jouw perfecte bruiloft organiseren

Bekijk de mogelijkheden