Restaurants Noordwijk Noordwijkerhout

Er zijn genoeg restaurants te vinden in Noordwijk en Noordwijkerhout. Als Bloemenbadplaats heeft de Noordwijkse kust genoeg culinaire keuzes. Van strandtent tot fast food. En ook Noordwijkerhout heeft, als buurdorp van Noordwijk, genoeg mogelijkheden.

Restaurants Noordwijk Noordwijkerhout

Maar je zoekt nog een onbekende plek, want anders heb je niet gegoogled op restaurants Noordwijk Noordwijkerhout. Dan is het tijd om Restaurant Tespelduyn te ontdekken. Het landgoed waarop het restaurant ligt, is gelegen tussen Noordwijk en Noordwijkerhout. In het hart van de Bollenstreek. Maar in een andere omgeving. Aan de ene kant de bloembollenvelden en daarbij een negen holes golfbaan. Je vindt in ons restaurant een diversiteit aan bezoekers. Van golfers tot families. En bezoekers weten onze keuken te waarderen. Zo staan we in de Top 10 van beste restaurants op een golfbaan bij Leading Courses, maar zijn we ook te vinden in de Terras Top 100.

Westerse keuken en geweldige soepen
De keuken van restaurant Tespelduyn heeft een afwisselende menukaart. Aangezien we dicht bij de kust zitten, mogen de visgerechten niet ontbreken. Maar voor de liefhebbers van vlees of juist groente hebben we ook mooie gerechten. Onze chefs maken gerechten uit de Westerse keuken, maar zijn in de Bollenstreek vermaard om hun soepen.

Wisselende menukaart

Eens per kwartaal wisselt onze menu kaart. Onze keuken blijft zich op die manier vernieuwen en ontwikkelen. Bovendien werken we met speciale menu’s, dagspecials of hebben we geregeld themamaanden. Zo stond februari 2024 in het teken van Samen delen en presenteerden we shared dining gerechten vooraf en als hoofdgerecht. In maart van dat jaar organiseerden we een dine & wine.
Juni hebben we een speciale Kreeften 10-daagse en in november is het weer tijd voor 2For1 in alle restaurants in Noordwijk en Noordwijkerhout, dus ook bij Tespelduyn.

Houd me op hoogte van Restaurant Tespelduyn

Kom genieten van een heerlijke lunch of diner op Tespelduyn

Ik wil graag een tafel reserveren