Trouwen op Tespelduyn

Liefde is elkaar ten overstaan van al je vrienden en familie op een mooie romantische plek het JA-woord geven!

En waar kan dat beter dan in onze mooie Trouwtuin op ons landgoed, gelegen tussen het Keukenhofbos van Lisse en het Noordwijkse strand- en duinengebied. In deze grote groene tuin vol rodondendron’s staat een trouwprieel. Spreek hieronder je geloften aan elkaar uit en bezegel jullie liefde. De bloeiende bloembollenvelden in het voorjaar het ultieme trouwplaatje. Wil je liever binnen trouwen of zorgen de weergoden ervoor dat het buiten niet gaat? In ’t Koetshuys vind je onze mooie charmante trouwzaal.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Trouwtuin

De setting van de Trouwtuin bestaat uit het Trouwprieel, een loper in de kleuren rood, roze, paars, blauw of wit (meerprijs), een tekentafel met 2 stoelen, de opstelling inclusief microfoon voor de trouwambtenaar, 40 Wedding Chairs voor de gasten, 2 stoelen voor het bruidspaar.

Uiteraard kunnen wij extra stoelen verzorgen.

Trouwzaal

De setting van de Trouwzaal bestaat uit een loper in de kleuren roze, paars of wit (meerprijs), een tekentafel met 2 zilveren poefjes, de opstelling inclusief microfoon voor de trouwambtenaar, trouwstoelen voor de gasten en 2 stoelen voor het bruidspaar.

Jullie huwelijk in onze Trouwtuin? Dat kan!

Trouwen op Tespelduyn