fbpx

Huwelijksceremonie

Huwelijksceremonie

In onze mooie Trouwtuin op ons landgoed, gelegen tussen het Keukenhofbos van Lisse en het Noordwijkse strand- en duinengebied. In deze grote groene tuin vol rodondendron’s staat een trouwprieel. Spreek hieronder je geloften aan elkaar uit en bezegel jullie liefde. Denk daar mooie witte stoelen bij. Een loper in iedere gewenste kleur. En de bloeiende bloembollenvelden in het voorjaar… het ultieme trouwplaatje. Wil je liever binnen trouwen of zorgen de weergoden ervoor dat het buiten niet gaat? Dan bieden wij de prachtige serre van ’t Koetshuys.

Meer weten?

Wil je ook een onvergetelijke trouwdag waar je nog jarenlang met veel blijdschap aan terug kunt denken? Laat ons dan jouw perfecte bruiloft organiseren. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Trouwtuin

De setting van de Trouwtuin bestaat uit het Trouwprieel, een tekentafel met 2 stoelen, de opstelling inclusief microfoon voor de trouwambtenaar, 40 Wedding Chairs voor de gasten, 2 stoelen voor het bruidspaar.

Uiteraard kunnen wij extra stoelen verzorgen.

Serre van 't Koetshuys

De setting in de serre van ’t Koetshuys bestaat uit een loper in de kleuren roze, paars of wit (meerprijs), een tekentafel met 2 zilveren poefjes, de opstelling inclusief microfoon voor de trouwambtenaar, trouwstoelen voor de gasten en 2 stoelen voor het bruidspaar.

Geniet samen met vrienden en familie van een feestelijke receptie

Bekijk de mogelijkheden

Wil je ook een onvergetelijke trouwdag? Laat ons dan jouw perfecte bruiloft organiseren

Neem contact op voor meer informatie