Leerling bediening

Werken in het leukste restaurant van de Bollenstreek!

Op dit moment zitten onze stageplekken vol. In september 2024 komen er weer plekken vrij, dus wil je verzekerd zijn van een stageplek op Tespelduyn meld je dan via onderstaand formulier.

Vind jij het niet erg om voldoende stappen te zetten op een dag? Houd jij ervan om mensen te helpen? Maak jij makkelijk contact met gasten? En vind je het leuk om je te verdiepen in de culinaire wereld? Welkom bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn!

Als BBL- of BOL- leerling kun je erop rekenen dat je uitstekend wordt begeleid door onze enthousiaste leermeesters. Leerlingen zijn uiteraard volwaardig onderdeel van het team en maken natuurlijk ook de gezellige teamuitjes mee die regelmatig worden georganiseerd.

Solliciteer direct

Wat zoeken we?

  • Je bent bezig met een MBO niveau 3 of 4 opleiding en zoekt een leerplek bij een toonaangevend bedrijf;
  • Je bent beschikbaar, zowel doordeweeks als in het weekend;
  • Je bent gedreven, flexibel, creatief en stressbestendig;
  • Je krijgt energie van het leveren van een geweldige ervaring voor onze gasten.

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende baan binnen een inspirerende werkomgeving waar je samen met gemotiveerde collega’s streeft naar succes en plezier op de werkvloer;
  • Een goed salaris;
  • Grote mate van zelfstandigheid, vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Ruimte voor eigen mening.

#OntdekTespelduyn

Bij het familiebedrijf Landgoed & Golfbaan Tespelduyn draait alles om gastvrijheid; onze gasten het naar de zin maken, dát is onze passie! Het landgoed en de golfbaan doen het hart van elke gast sneller kloppen. Tespelduyn is een plek waar dagelijks culinair veel te genieten valt; lunches, diners en partijen met walking dinners en feestelijke buffetten. Vanuit ons vakmanschap kiezen wij voor ambachtelijke bereidingen. Als officiële trouwlocatie verzorgen wij de ceremonie, de receptie en het feest voor veel bruidsparen.

We werken er hard aan om samen elke dag het een beetje beter te doen. Momenteel wordt ons restaurant verbouwd en uitgebreid.

Ontdek ook onze andere vacatures in de bediening

Kom in gesprek

Binnen de Tespelduyn Familie maak jij het verschil! Neem direct contact op met ons op.

MailWhatsApp