fbpx

Ontdek trouwen op Tespelduyn

Liefde is…

…elkaar ten overstaan van de familie en vrienden op een mooie romantische plek het JA-woord geven!

Ons Landgoed staat bol van de mooie en romantische plekken. De moeite waard om te ontdekken. Heb je trouwplannen in de lente of zomer, dan is onze mooie Trouwtuin, gelegen tussen het Keukenhofbos van Lisse en het Noordwijkse strand- en duinengebied, perfect voor jouw huwelijksceremonie. In deze grote groene tuin vol rodondendron’s staat een trouwprieel. Spreek hieronder je geloften aan elkaar uit en bezegel jullie liefde. Denk daar mooie witte stoelen bij en de bloeiende bloembollenvelden in het voorjaar… het ultieme trouwplaatje. Wil je liever binnen trouwen of zorgen de weergoden ervoor dat het buiten niet gaat? In ’t Koetshuys vind je onze prachtige serre van ’t Koetshuys.

PLan een rondleiding Trouwbrochure

Receptie, romantisch diner of feestavond

Na de plechtigheid vind je in ons culinaire restaurant ’t Landhuys alles wat je nodig hebt voor een receptie. Grootse plannen? Geen probleem, de verwarmde serre en tenten op het terras zorgen dat er meer mensen aanwezig kunnen zijn.
Romantisch dineren bij de openhaard kan in een van onze twee stijlkamers: de Engelse Heerenkamer en de brocante Huyskamer. Na het diner kan er heerlijk geborreld worden aan een van de twee barren. Het bruidspaar heeft dan de mogelijkheid zich even op te frissen in de kleedkamers.

Gaan de voetjes van de vloer? Of kan je niet wachten op de openingsdans? ’t Koetshuys biedt een hippe, moderne witte feestzaal voor 250 personen. Met een dj of band maak je hier jouw mooiste dag van je leven compleet met een spetterende feestavond!

Willen jullie graag trouwen op Landgoed Tespelduyn?

Plan een rondleidingMeer informatie aanvragen

Wil je ook een onvergetelijke trouwdag? Laat ons dan jouw perfecte bruiloft organiseren

Meer informatie aanvragen