fbpx

Trouwen op Tespelduyn

Liefde is…

…elkaar ten overstaan van de familie en vrienden op een mooie romantische plek het JA-woord geven!

En waar kan dat beter dan in onze mooie Trouwtuin op ons landgoed, gelegen tussen het Keukenhofbos van Lisse en het Noordwijkse strand- en duinengebied. In deze grote groene tuin vol rodondendron’s staat een trouwprieel. Spreek hieronder je geloften aan elkaar uit en bezegel jullie liefde. Denk daar mooie witte stoelen bij. Een loper in iedere gewenste kleur. En de bloeiende bloembollenvelden in het voorjaar… het ultieme trouwplaatje. Wil je liever binnen trouwen of zorgen de weergoden ervoor dat het buiten niet gaat? In ’t Koetshuys vind je onze mooie charmante trouwzaal.

’t Landhuys

Na de plechtigheid vind je in ons culinaire restaurant ’t Landhuys alles wat je nodig hebt voor een receptie tot 500 gasten. Door gebruik te maken van de verwarmde serre en/of tenten op het terras zijn er zelfs 1000 gasten welkom. Romantisch dineren bij de openhaard kan in een van onze twee stijlkamers: de Engelse Heerenkamer en de brocante Huyskamer. Na het diner kan er heerlijk geborreld worden aan een van de twee barren. Het bruidspaar heeft dan de mogelijkheid zich even op te frissen in de kleedkamers.

’t Koetshuys

Gaan daarna de voetjes van de vloer? Of kan je niet wachten op de openingsdans? ’t Koetshuys biedt een hippe, moderne witte feestzaal voor 250 personen. Met een dj of band maak je hier jouw mooiste dag van je leven compleet met een spetterende feestavond!

De parkeerplaats biedt ruimte aan 350 parkeerplaatsen, ook voor minder-validen en touringcars.

Vraag naar de mogelijkheden

Wedding Story

Stephanie en Richard trouwden op een zomerse dag op Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout. Na een romantische ceremonie onder het Trouwprieel vertrok het gezelschap naar de kerk voor de kerkelijke inzegening om daarna terug te keren naar het Landgoed voor taart, een heerlijk diner en een geweldig feest waar een bijzonder iemand te gast was.

Lees het hele verhaal

Huwelijk van A tot Z

Inmiddels zijn er al meer dan 200 huwelijken voltrokken op ons Landgoed. Wij weten écht wat er bij het plannen van een wedding komt kijken en delen onze ervaring graag met jullie.

Mogelijkheden

De verschillende ruimtes

Tespelduyn beschikt over diverse ruimtes waar jullie huwelijk volledig naar eigen wens kan plaats vinden.

De ruimtes

Open Toptrouwlocatie route

De open dag geeft bruidsparen dat speciale gevoel: Hier willen wij trouwen!

Meer informatie

Jullie huwelijk in onze sprookjesachtige Trouwtuin? Dat kan!

Trouwen op Tespelduyn