fbpx

Trouwen op Tespelduyn

Liefde is…

…elkaar ten overstaan van de familie en vrienden op een mooie romantische plek het JA-woord geven!

En waar kan dat beter dan in onze mooie Trouwtuin op ons landgoed, gelegen tussen het Keukenhofbos van Lisse en het Noordwijkse strand- en duinengebied. In deze grote groene tuin vol rodondendron’s staat een trouwprieel. Spreek hieronder je geloften aan elkaar uit en bezegel jullie liefde. Denk daar mooie witte stoelen bij. Een loper in iedere gewenste kleur. En de bloeiende bloembollenvelden in het voorjaar… het ultieme trouwplaatje. Wil je liever binnen trouwen of zorgen de weergoden ervoor dat het buiten niet gaat? In ’t Koetshuys vind je onze mooie charmante trouwzaal.

Meer weten?

Wil je ook een onvergetelijke trouwdag waar je nog jarenlang met veel blijdschap aan terug kunt denken? Laat ons dan jouw perfecte bruiloft organiseren. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Vraag naar de mogelijkheden

’t Landhuys

Na de plechtigheid vind je in ons culinaire restaurant ’t Landhuys alles wat je nodig hebt voor een receptie tot 500 gasten. Door gebruik te maken van de verwarmde serre en/of tenten op het terras zijn er zelfs 1000 gasten welkom. Romantisch dineren bij de openhaard kan in een van onze twee stijlkamers: de Engelse Heerenkamer en de brocante Huyskamer. Na het diner kan er heerlijk geborreld worden aan een van de twee barren. Het bruidspaar heeft dan de mogelijkheid zich even op te frissen in de kleedkamers.

’t Koetshuys

Gaan daarna de voetjes van de vloer? Of kan je niet wachten op de openingsdans? ’t Koetshuys biedt een hippe, moderne witte feestzaal voor 250 personen. Met een dj of band maak je hier jouw mooiste dag van je leven compleet met een spetterende feestavond!

De parkeerplaats biedt ruimte aan 350 parkeerplaatsen, ook voor minder-validen en touringcars.

Open Toptrouwlocatie Route

De open dag geeft bruidsparen dat speciale gevoel: Hier willen wij trouwen!

Meer informatie

Wedding Story

Stephanie en Richard trouwden op een zomerse dag op Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout. Na een romantische ceremonie onder het Trouwprieel vertrok het gezelschap naar de kerk voor de kerkelijke inzegening om daarna terug te keren naar het Landgoed voor taart, een heerlijk diner en een geweldig feest waar een bijzonder iemand te gast was.

Lees het hele verhaal

Ceremonie

Geef elkaar het officiële jawoord bij Landgoed Tespelduyn. Wij zetten de trouwopstelling klaar en ontvangen jullie gasten, bij mooi weer in onze prachtige Trouwtuin. Style het volledig naar jullie eigen wens. Apparatuur is aanwezig voor jullie zelfgekozen muziek.

Meer informatie

Toostmoment/Bruidstaart/Borrel

Na de ceremonie staan jullie dierbaren te trappelen om jullie te feliciteren. Proost met een glas prosecco of champagne en serveer een prachtige bruidstaart of lekkere happen.

Huwelijksdiner

Tijdens het diner hebben jullie even echt de tijd voor de gasten. Dierbaren spreken jullie toe terwijl jullie genieten van heerlijke gerechten en wijnen.

Onze 3-gangen menu’s

Barbecue, buffet of walking dinner

Een informele setting creëer je door te kiezen voor een barbecuebuffet of walking dinner. We verzorgen zitjes en statafels, binnen en buiten.

Feestavond

Sluit jullie grote dag af met een onvergetelijk feest in het Koetshuys van Landgoed Tespelduyn. Bands en dj’s zijn van harte welkom. De gezellige bediening zorgt ervoor dat jullie gasten niets tekort komen. We schenken jullie favoriete drankjes en hapjes. Tot in de late uurtjes zijn jullie onze eregasten.

Meer informatie

Wil je ook een onvergetelijke trouwdag? Laat ons dan jouw perfecte bruiloft organiseren

Neem contact op voor meer informatie