Ontdek de mooiste Trouwlocatie in Zuid-Holland

Unieke trouwlocatie in Zuid-Holland

Vandaag is de dag dat jullie elkaar het Ja-Woord geven. Terwijl jullie in een helikopter over de bloeiende tulpenvelden vliegen, vormen de gasten een erehaag in de trouwtuin. De aankomst op jullie bruiloft op Landgoed Tespelduyn is er één om nooit te vergeten.

Of je nu aanvliegt met een helikopter, aan komt rijden in een roze Cadillac of door een geliefde lopend naar het prieel wordt gebracht: elkaar het Ja-Woord geven op Landgoed Tespelduyn is een onvergetelijke, unieke ervaring. Jullie trouwdag, jullie wensen. Een springkussen voor de jongste gasten, livemuziek tijdens de ceremonie of de trouwtuin omtoveren tot een bloemenzee: de mogelijkheden op onze romantische trouwlocatie zijn eindeloos. 

Plan een rondleiding Vraag meer informatie aan

Ontdek de trouwlocaties op het Landgoed

Landgoed Tespelduyn heeft de mooiste trouwlocaties voor ieder huwelijk. Een trouwprieel in de tuin van het Landgoed, een droom op een zonnige dag. Regen op jullie trouwdag? Geen stress: trouw in onze unieke serre. Dankzij de glaswanden valt er prachtig daglicht naar binnen en voelt het alsof jullie tóch in de trouwtuin staan. 

Trouwen in een trouwprieel

De tuin staat in bloei, het prieel is aangekleed met jullie lievelingsbloemen en jij loopt naar jouw grote liefde, terwijl de zon het tafereel een gouden glans geeft. Onze buitenceremonies in de trouwtuin zijn beroemd in de Bollenstreek! 

Trouwen in een serre

Trouwen jullie in het najaar of in de winter? Of blijkt jullie zomerdag minder zomers dan gedacht? Dan is het ‘t Koetshuys op het Landgoed een fijn alternatief. Versier de lichte locatie met bloemen en ballonnen in de gewenste stijl. Op regenachtige dagen vind je prachtig licht in onze serre en dankzij de glazen wanden waan je je elke dag van het jaar in onze mooie tuin.

Plan een rondleiding De huwelijksceremonie

De mogelijkheden op Landgoed Tespelduyn

Terwijl onze chef heerlijke hapjes bereidt op de Big Green Egg, wordt er een complete band ’t Koetshuys ingereden. Vanavond feesten jullie met je vrienden tot in de late uurtjes…

Jullie bruiloft, jullie wensen. Of het nu gaat om een intieme huwelijksceremonie met tien daggasten, gouden loper, violist, sabrage en high wine. Of een uitgebreid, kindvriendelijk trouwfeest met bakfiets, extra grote bruidstaart, barbecue, Hollandse hits en een zak friet om middernacht. Of om een over-the-top-dag met prinsessenjurk, Porsche, champagnetoren, wereldberoemde dj en 250 van je beste vrienden. Op Landgoed Tespelduyn zijn de mogelijkheden voor jullie huwelijksdag eindeloos. Lees meer over het plannen van de bruiloft. 

Jullie vullen de dag in, wij vullen het aan. Geef aan wat jullie graag willen, en wij hebben de ervaring en het netwerk om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Dus plan een datum en vul de dag in op jullie eigen, unieke manier.

Het huwelijksdiner Het trouwfeest

Trouwlocatie Landgoed Tespelduyn in Zuid-Holland

“Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ze denken met je mee, nemen de tijd en staan open voor je wensen.”

Trouwen in Zuid-Holland? In de gemeente Noordwijk, tussen de bollenvelden, de Keukenhof en het Noordwijkse strand ligt de romantische trouwlocatie ‘Landgoed Tespelduyn’ verscholen. Deze bijzondere trouwlocatie is geschikt voor ieder type huwelijk. Of je nu wilt trouwen in een mooie tuin, op zoek bent naar een feestlocatie voor het huwelijk in Zuid-Holland, of een romantische trouwlocatie zoekt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft op Landgoed Tespelduyn? Kom eens een taartje eten om de sfeer op ons Landgoed te ervaren. Plan een rondleiding met een van onze event specialisten, of kom langs om onze partners uit de trouwbranche te ontmoeten tijdens de Open Trouwlocatie Route. 

Tijdens de Open Ttrouwlocatie Route op Tespelduyn breng je een bezoek aan het Landgoed en krijg je de kans om kennis te maken met onze trouw-partners. 

Ontdek Landgoed Tespelduyn op jouw manier. Meer dan 300 bruidsparen gingen jullie voor en elke bruiloft was uniek.

Plan een rondleiding Open Trouwlocatie Route

Willen jullie graag trouwen op Landgoed Tespelduyn?

Plan een rondleidingMeer informatie aanvragen

Wil je ook een onvergetelijke trouwdag? Laat ons dan jouw perfecte bruiloft organiseren

Meer informatie aanvragen
Download GRATIS
 

  • Onze handige locatie checklist om jullie ideale trouwlocatie te vinden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link