Huwelijksdiner

Geniet van een huwelijksdiner

Na de trouwceremonie en de receptie is het tijd om even bij te komen van de eerste indrukken van jullie huwelijksdag. Het diner is bij uitstek zo’n moment. Samen met jullie gasten kunnen jullie aan tafel de dag rustig verwerken. Ontdek de verschillende diner mogelijkheden van Tespelduyn.

Zijn jullie types voor een klassiek diner of willen jullie een eigentijds walking dinner? De brigade van Tespelduyn staat voor jullie wensen klaar en houdt rekening met de wensen van jullie gasten. Bij een klassiek drie-gangen diner krijgt iedereen de mogelijk een keuze te maken voor vlees, vis of vegetarisch. Daarbij kunnen jullie aan onze eventmanager natuurlijk ook jullie eigen voorkeur doorgeven ter inspiratie voor het diner.

Plan een rondleiding 3-Gangen menu's

Iets anders dan een klassiek huwelijksdiner

Jullie kunnen ook kiezen voor een andere dinerstijl. De BBQ wint steeds meer aan populariteit. Dus rollen we graag de Green Eggs voor jullie naar buiten om smaakvolle gerechten te bereiden. 

Buffetten Walking Dinner

Walking Dinner

Een andere populaire diner vorm is een walking dinner. Jullie gasten kunnen vrij bewegen en onze mensen zorgen dat iedereen wordt voorzien van heerlijke gerechten. 

Vaak bestaat een walking dinner uit zo’n vijf tot zes kleine gerechten. 

Shared Dining

Tot slot kunnen jullie ook kiezen voor een shared dining. Daarbij komen diverse gerechten op tafel en kiezen jullie gasten zelf wat ze willen eten. Het concept is een afgeleide van het buffet, wat wordt geserveerd op etagères op tafel.

Shared Dinning

Duurzame keuken

Onze chef werkt met duurzame producten, waarbij de beschikbaarheid in het seizoen wordt gerespecteerd. Naast verse ingrediënten van leveranciers, gebruiken we ook verse producten uit de eigen kas van de buurman. Geteeld met pure liefde en aandacht.

Lees meer over het restaurant

Willen jullie graag trouwen op Landgoed Tespelduyn?

Plan een rondleidingMeer informatie aanvragen

Wil je ook een onvergetelijke trouwdag? Laat ons dan jouw perfecte bruiloft organiseren

Meer informatie aanvragen