Wedding Story

Wedding Story

van Stephanie & Richard

Stephanie en Richard trouwden op een zomerse dag op Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout in deze Wedding Story lees je hun verhaal. Na een romantische ceremonie onder het Trouwprieel vertrok het gezelschap naar de kerk voor de kerkelijke inzegening om daarna terug te keren naar het landgoed voor taart, een heerlijk diner en een geweldig feest waar een bijzonder iemand te gast was.

Bruidsmeisjes

Stephanie: “Ik had vier bruidsmeisjes: mijn zus Bo en mijn vriendinnen Casey (uit Canada), Daphne en Evelien. We zijn met elkaar naar Leiden geweest voor de jurken. Ik wilde dat iedereen zich prettig voelde in de jurk die ze zouden dragen. Ik wilde graag een zachte roze kleur dus binnen die kleur hebben zij hun eigen model jurk gekozen!”

Bloemrijk decor

Stephanie: “Mijn vader en Richard werken met bloemen. Het lag daarom voor de hand dat zij over het bloemwerk zouden gaan. Omdat onze trouwkaart lichtroze tinten had, is die kleur doorgevoerd in zowel de jurken, de accenten als de bloemen. De bloemen voor mijn boeket en van de bruidsmeisjes is gemaakt door een klant van Richard uit Rotterdam. Mijn vader heeft voor de decoratie zelfs speciaal uit Frankrijk Sophie, een klant, laten overvliegen: Richard heeft de bloemen ingekocht en Sophie heeft de decoratie gemaakt.”

Ceremonie

Richard: “Onze ceremonie was persoonlijk en niet al te zwaar. We kennen elkaar al sinds we klein zijn, maar kwamen elkaar pas weer op latere leeftijd in de kroeg tegen. De vonk sloeg over en twee maanden later zaten we al samen in het vliegtuig naar Aruba & Curaçao.”

Decoraties

Stephanie: “Ik heb alle decoratie zelf gedaan. De lampionnen heb ik zelfs nog de avond voor onze trouwdag in elkaar geflanst. We wilden geen thema omdat we niemand wilde verplichten om in een bepaalde kleur of stijl te komen, daarom konden we voor de decoratie gewoon kiezen wat wij mooi vinden. De letters hebben we gehuurd. Online. Eigenlijk moesten het de letters voor LOVE zijn, maar de verkeerde letters werden geleverd. Paniek! Toen heb ik dit bedacht: ’s morgens R&S, voor onze namen, en na de kerkdienst, als we echt getrouwd zijn, MR & MRS.”

Taart

Stephanie: Onze huwelijkstaart is gemaakt door Ine Paauw, deelnemer van Heel Holland Bakt en vriendin van mijn moeder. Ze woont ook nog in de buurt dus het was voor ons vanzelfsprekend dat zij de taart zou maken. Richard heeft passende bloemen besteld voor op de taart.”

Droomlocatie

Richard: “Landgoed Tespelduyn is een prachtige locatie. We trouwden buiten in een prieel, we hadden een geweldig diner, de service was erg goed. Alles was gewoon perfect geregeld en tot in de puntjes verzorgd. Ook de persoonlijke aandacht is fijn, we konden voor alles bij elkaar terecht.

Openingsscène

Stephanie: “Richard en ik waren ons klaar aan het maken voor de feestavond en beneden kwamen alle avondgasten binnen. Toen werd het nummer voor onze openingsdans ingezet, kwam Richard naar beneden, stak zijn hand omhoog en daar kwam ik naar beneden! Alle gasten stonden in een rij en zo konden wij samen de avond openen.”

Bijzondere momenten

Richard: “Het was een hele bijzondere dag. De speeches van onze ouders waren voor ons het meest emotionele moment. Wat ons is bijgebleven is de aankomst op Landgoed Tespelduyn; iedereen die ons in een erehaag stond op te wachten. En dat we onze geloftes hardop in de kerk tegen elkaar hebben gezegd.

Bijzondere gast

Stephanie: “Dit was de verrassing van de avond! Anita Meijer die kwam optreden. Iedereen ging los op Why tell me why. Mijn vader en ik vinden een van haar liedjes het mooiste liedje ooit gemaakt. En deze foto is gemaakt tijdens dat liedje. Iedereen stond om ons heen terwijl wij losgingen, een bijzonder moment.”

Fotocredits: Kaartjes en Kiekjes

Willen jullie graag trouwen op Landgoed Tespelduyn?

Plan een rondleidingMeer informatie aanvragen

Wil je ook een onvergetelijke trouwdag? Laat ons dan jouw perfecte bruiloft organiseren

Meer informatie aanvragen