Open Trouwlocatie Route

Ontdek Tespelduyn

voor jouw droomhuwelijk

Landgoed Tespelduyn is een officiële trouwlocatie in de Bollenstreek die de moeite waard is om te ontdekken als jullie bezig zijn met het plannen van jullie bruiloft. Tijdens de Open Trouwlocatie Route laten we jullie graag de mogelijkheden ontdekken van ons landgoed. Ontdek de versierde serre, de sprookjesachtige Trouwtuin, maar ook onze besloten diner- en feestruimtes.

Wees welkom op het landgoed en we ontvangen je graag voor een rondleiding.

Volgende editie

Zondag 30 juni van 10.00 tot 16.00 uur

Ja ik wil...graag langskomen Filmpje over de Open Trouwlocatie Route op Tespelduyn

Ja zeggen in het hart van de Bollenstreek

Er is zoveel te kiezen en te wensen. Ons team mag jaarlijks ruim vijftig huwelijk verzorgen. Van grote tot kleinere ceremonies. Met een receptie, diner of een hele feestavond. Jullie wensen vormen de basis voor onze bijdrage.

Tijdens de Open Trouwlocatie Route kan je niet alleen Tespelduyn ontdekken, maar ook onze partners die vaak een prachtige bijdrage leveren, kan je op deze dag vinden op ons landgoed. Denk aan Patisserie George Vis en de prachtige taarten, Greenhouse laat je zien wat ze kunnen met bloemen. Bruidsfotograaf Maaike Petri laat bruidsparen stralen op de foto. De dames van Feel Good Center vertellen je alles over bruidsmake-up en een bruidskapsel. Verder zijn er diverse babsen aanwezig en Ferocius Events.

Wil je eerst wat meer informatie? Dat kan!

Bel Jim Mail Jim

Willen jullie graag trouwen op Landgoed Tespelduyn?

Plan een rondleidingMeer informatie aanvragen

Wil je ook een onvergetelijke trouwdag? Laat ons dan jouw perfecte bruiloft organiseren

Meer informatie aanvragen