Feestelijke High Tea

Heb je zin in een gezellige en smakelijke middag? Ga dan eens high tea-en bij Tespelduyn! In deze prachtige locatie kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes in een ontspannen sfeer.

De high tea bij Tespelduyn biedt voor ieder wat wils. Van zoete lekkernijen van George Vis, scones met jam en clotted cream tot hartige snacks als sandwiches en chorizokroketten. Natuurlijk serveren we ook de soep van de dag. Alles wordt met zorg bereid en mooi gepresenteerd op etagères. Je geniet onbeperkt van diverse soorten Lipton Trendy Tea (o.a. Green Tea, Lemon, Forest Fruits, Rooibos) & verse muntthee.

Of je nu komt met vrienden, familie of collega’s, een high tea bij Tespelduyn is altijd een goed idee. Even bijkletsen, lachen en genieten van al dat lekkers. Boek snel een plekje en trakteer jezelf op een onvergetelijke middag!

Prijs: € 31,50

Dieetwensen?
Onze high tea kan in aangepaste vorm ook glutenvrij, lactosevrij of vegetarisch geserveerd worden indien u dit uiterlijk 3 dagen vooraf aangeeft. Een koolhydraatarme high tea is helaas niet mogelijk.

Reserveer jouw High Tea Contact

Vespa Tour & High Tea

Maak volledig in stijl een heerlijke Vespa tour door de bollenvelden en langs de Kagerplassen, en geniet onderweg van een lekkere high tea. Voor meer informatie over de Vespa Tour & High Tea klik op de ‘Vespa Tour’ button hieronder.

Golf en High Tea arrangement

Met dit arrangement ben je verzekerd van een heerlijk ontspannen uitje! Je speelt 9 of 18 holes op onze prachtige golfbaan te midden van de bloembollenvelden en geniet aansluitend van een heerlijke high tea. Voor de diverse opties en prijzen klik op de ‘Golf en High Tea’ button hieronder.

Vespa tour Golf en High Tea

Reserveer direct jouw feestelijke High Tea of informeer naar de mogelijkheden!

High Tea reserverenContact