Feestelijke High Tea

Geniet samen met je partner, vrienden of familie van een feestelijke high tea in Noordwijk.

High Tea Tespelduyn € 31,50

Je geniet onbeperkt van diverse soorten Lipton Trendy Tea (o.a. Green Tea, Lemon, Forest Fruits, Rooibos) & verse muntthee, soep van de dag, diverse rijkelijk belegde sandwiches, chorizokroket met chilisaus, traditionele warme ambachtelijke scones met diverse soorten jam en de echte clotted cream uit Devonshire en rijke presentatie van zoete lekkernijen van George Vis. Voor de kinderen verzorgen wij sandwiches, mini-snacks, cake, zoete lekkernijen & limonade.

Dieetwensen?
Onze high tea kan in aangepaste vorm ook glutenvrij, lactosevrij of vegetarisch geserveerd worden indien u dit uiterlijk 3 dagen vooraf aangeeft. Een koolhydraatarme high tea is helaas niet mogelijk.

Reserveer jouw High Tea Contact

Vespa Tour & High Tea

Maak volledig in stijl een heerlijke Vespa tour door de bollenvelden en langs de Kagerplassen, en geniet onderweg van een lekkere high tea. Voor meer informatie over de Vespa Tour & High Tea klik op de ‘Vespa Tour’ button hieronder.

Golf en High Tea arrangement

Met dit arrangement ben je verzekerd van een heerlijk ontspannen uitje! Je speelt 9 of 18 holes op onze prachtige golfbaan te midden van de bloembollenvelden en geniet aansluitend van een heerlijke high tea. Voor de diverse opties en prijzen klik op de ‘Golf en High Tea’ button hieronder.

Vespa tour Golf en High Tea

Reserveer direct jouw feestelijke High Tea of informeer naar de mogelijkheden!

High Tea reserverenContact