fbpx

Vespa Tour & High Tea

Maak volledig in stijl een heerlijke Vespa tour, door de bollenvelden en langs de Kagerplassen, met onderweg een lekkere High Tea op Landgoed Tespelduyn.

Onze routes brengen u over de boulevards, door de bollenvelden van Noordwijkerhout, Lisse, De Zilk en omgeving en langs de Kagerplassen. Naast al het moois dat er tijdens de tour te zien is, wordt u onderweg een verrukkelijke High Tea aangeboden. De High Tea bevindt zich op het schitterende Landgoed Tespelduyn, dat zich kenmerkt door een oase van rust tussen de bloembollen.

Geniet van Vespa Tour Noordwijkerhout; een prachtige dag in onze schitterende streek en laat u gastronomisch verrassen. Gezellig samen met uw partner, vrienden of familie.

De verhuur gaat altijd gepaard met individuele uitleg en persoonlijke instructie van het voertuig. Huur van de Vespa scooters is incl. verzekering en onbeperkte kilometers. Goed om te weten: de Vespa’s zijn zeer eenvoudig te besturen en u hoeft geen helm te dragen!

Vraag naar de mogelijkheden

High Tea

Diverse soorten Lipton Trendy Tea (o.a. Green Tea, Lemon, Forest Fruits, Rooibos) & verse muntthee worden onbeperkt aangeboden en gecombineerd met hartige en zoete lekkernijen.
Voor de kinderen verzorgen wij sandwiches, mini-snacks, cake, zoete lekkernijen & limonade.

Geniet van diverse ambachtelijk belegde sandwiches waaronder:

  • Sandwich gerookte zalm
  • Sandwich gerookte kipfilet met truffeldressing
  • Sandwich Cloosterkaas met mosterddressing

Divers assortiment mini-quiches
Hartige mini-kroket

Ambachtelijke scones
Traditionele warme ambachtelijke scones met diverse soorten confiture en de echte clotted cream uit Devonshire.

Tevens verzorgen wij rijkelijk opgemaakte etagères met een assortiment van kleine zoete lekkernijen van de dag, waaronder;

  • Chocoladebroodjes
  • Ambachtelijk appeltaartje
  • Ruim assortiment zoete lekkernijen van de dag