Vespa tour

Maak volledig in stijl een heerlijke Vespa tour door De Bollenstreek!

Onze routes brengen u over de boulevards, door de bollenvelden van Noordwijkerhout, Lisse, De Zilk en omgeving en langs de Kagerplassen. Naast al het moois dat er tijdens de tour te zien is, wordt u onderweg een verrukkelijke High Tea aangeboden. De High Tea bevindt zich op het schitterende Landgoed Tespelduyn, dat zich kenmerkt door een oase van rust tussen de bloembollen.

De verhuur gaat altijd gepaard met individuele uitleg en persoonlijke instructie van het voertuig. Huur van de Vespa scooters is incl. verzekering en onbeperkte kilometers. Goed om te weten: de Vespa’s zijn zeer eenvoudig te besturen en u hoeft geen helm te dragen!

Vraag onze partner naar de mogelijkheden

Geniet aansluitend van een heerlijke High Tea

Na de tour gaat u samen met uw partner, vrienden of familie genieten van een feestelijke High Tea op ons Landgoed. U geniet onbeperkt van diverse soorten Lipton Trendy Tea (o.a. Green Tea, Lemon, Forest Fruits, Rooibos) & verse muntthee. Daarnaast serveren wij diverse hartige en zoete lekkernijen. Voor de kinderen verzorgen wij sandwiches, mini-snacks, cake, zoete lekkernijen & limonade.

Een heerlijke dag beleven waar je met veel blijdschap aan terug zult denken? Laat ons dan jouw perfecte uitje organiseren!

Vraag naar de mogelijkhedenActiviteiten