Vespa tour Bollenstreek

De Bollenstreek heeft zoveel moois te bieden. Van de bollenvelden in bloei in Noordwijkerhout, Lisse en de Zilk tot routes langs de Noordwijkse kunst. En dan zijn er nog de bossen en de Kagerplassen. Je kunt het ontdekken op de fiets, met de auto, lopend, maar natuurlijk ook op de Vespa! Met je collega’s, vrienden, familie kan je een prachtige Vespa tour maken door de Bollenstreek.

Vespa tour Bollenstreek routes

Tespelduyn heeft vanuit ons landgoed diverse routes. Wil je flaneren over de Noordwijkse boulevard? Zoek je liever een tocht door de duinen? Op zoek naar tulpen, narcissen en hyacinten? Dan is de bollenroute de ideale tour op de Vespa, er is zoveel moois te zien! Een Vespa tour Bollenstreek is ook de ideale break van een lange vergadering, heidag of de ideale start van een familiedag. Want in dit arrangement kan je genieten van een High tea bij restaurant Tespelduyn.
Je kunt je dag ook uitbreiden met een golfclinic, jeu de boules of een diner in ons restaurant.

De verhuur gaat altijd gepaard met individuele uitleg en persoonlijke instructie van het voertuig. Huur van de Vespa scooters is incl. verzekering en onbeperkte kilometers. Goed om te weten: de Vespa’s zijn zeer eenvoudig te besturen en u hoeft geen helm te dragen!

De Vespa tour Bollenstreek biedt Tespelduyn aan in samenwerking met partner Vespa Verhuur Noordwijk.

Geniet aansluitend van een heerlijke High Tea

Na de tour gaat u samen met uw partner, vrienden of familie genieten van een feestelijke High Tea op ons Landgoed. U geniet onbeperkt van diverse soorten Lipton Trendy Tea (o.a. Green Tea, Lemon, Forest Fruits, Rooibos) & verse muntthee.

Daarnaast serveren wij diverse hartige en zoete lekkernijen. Voor de kinderen verzorgen wij sandwiches, mini-snacks, cake, zoete lekkernijen & limonade.

Vraag onze partner naar de mogelijkheden

Een heerlijke dag beleven waar je met veel blijdschap aan terug zult denken? Laat ons dan jouw perfecte uitje organiseren!

Vraag naar de mogelijkhedenActiviteiten