fbpx

Ontdek Tespelduyn voor zakelijke bijeenkomsten

Landgoed Tespelduyn, de (zakelijke) ontmoetingsplaats van de Bollenstreek!

Wanneer je een zakelijke bijeenkomst organiseert, wil je natuurlijk dat dit compleet verzorgd is voor jouw klanten of relaties. Wij bieden ruimte voor zakelijke bijeenkomsten tot wel 300 gasten. In overleg stemmen we precies af hoe de middag of avond moet lopen. Maak gebruik van een van de sfeervolle ruimtes voor een succesvolle vergadering en sluit af op het zonnige terras met een gezellige borrel. Een volledig zakelijk diner behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wij zorgen dat de zaal in de gewenste opstelling klaar staat en dat zowel catering als apparatuur perfect geregeld zijn.

Offerte aanvragen Brochure

Waar vergader je liever? Op kantoor of buiten de deur?

Het kan op zijn tijd geen kwaad om buiten de kantoormuren een meeting, vergadering of workshop te houden. Uit onderzoek is gebleken dat buiten de deur bezig zijn met business de creativiteit ten goede komt. Daarom heten we u en uw collega’s of zakenrelaties van harte welkom op onze inspirerende vergaderlocatie te midden van de natuur!

Ons landgoed won in 2016 de verkiezing tot Beste Vergaderlocatie van Nederland, georganiseerd door het vakmagazine Meetings & Events. Om zover te komen moesten we een lang traject afleggen. Uiteindelijk lieten we grote namen als het Amsterdamse Conservatorium Hotel en het Rotterdamse Wereldmuseum achter ons. Op MeetingReview worden we daarnaast beoordeeld met een 9,0. Trotser kun je ons uiteraard niet maken! Ook zijn we de winnaar van de Top 25 Bollenstreek Business Meetingpoint.

Zalen

Jouw volgende zakelijke meeting op Landgoed Tespelduyn? Dat kan!

Offerte aanvragenVraag naar de mogelijkheden

Volgende zakelijke meeting op Landgoed Tespelduyn? Dat kan!

Vraag naar de mogelijkheden