Zakelijk

Landgoed Tespelduyn, de (zakelijke) ontmoetingsplaats van de Bollenstreek!

Landgoed Tespelduyn heeft in korte tijd een goede naam opgebouwd met de uitstekende verzorging van zakelijke evenementen tot 300 personen zoals vergaderdagen, teambuildingssessies, workshops, presentaties en congressen. Alle ruimtes beschikken over daglicht, gratis WiFi, klimaatbeheersing, en zijn akoestisch geïsoleerd zodat er optimaal gewerkt kan worden.

Het landgoed won de door het vakmagazine Meetings georganiseerde verkiezing tot Beste Vergaderlocatie van Nederland in 2016. Om zover te komen moest Tespelduyn een lang traject afleggen. Na de nominatie vanuit het vak en door de lezers van Meetings volgden, onder controle van de notaris, twee stemrondes. In deze verkiezing eindigde Tespelduyn boven andere gedegen genomineerden zoals het Conservatorium Hotel uit Amsterdam, Oud London uit Zeist, het Rotterdamse Wereldmuseum en het Haagse Mauritshuis.

Op MeetingReview worden wij hooggewaardeerd middels onafhankelijke beoordelingen door zakelijke gasten. Klik hier voor meer informatie en de beoordelingen.

Landgoed Tespelduyn is tevens trotse winnaar van de Top 25 Bollenstreek Business Meetingpoint. Waar is het zakelijk goed toeven en waar kun je het beste afspreken voor je zakelijke bijeenkomst? Dát is de onderliggende vraag bij het samenstellen van de Top 25 Bollenstreek Business Meetingpoint die voor de 4e keer door het zakenmagazine IntoBusiness Bollenstreek werd gepubliceerd. Liefst 126 horeca-etablissementen in de gehele Duin- en Bollenstreek zijn beoordeeld door 60 onafhankelijke en objectieve ondernemers en managers die de locaties als mystery guest bezochten.

Vergaderen

Bekijk hier onze vergadermogelijkheden

Geïnteresseerd in zakelijke golf?

Impressie

Wilt u meer informatie of een offerte?

Informatie aanvragen