Vergaderen in Noordwijkerhout

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout

Van zakelijke lunch tot heidagen en teamsessies. Landgoed Tespelduyn biedt een enorme variëteit aan mogelijkheden om te vergaderen. En dat midden in de Bollenstreek. 

Inspirerende vergaderlocaties

Het Landgoed beschikt over vijf inspirerende vergaderzalen met diverse mogelijkheden. In het voorjaar laat je je inspireren door de bloemenvelden, in de zomer door de groene omgeving. In de herfst- en wintermaanden laat je jezelf inspireren door de huiselijke sfeer die zo kenmerkend is voor de vergaderlocaties op Landgoed Tespelduyn.

Offerte aanvragen Bekijk de vergaderzalen

Ontdek ons (t)huis als vergaderlocatie

Landgoed Tespelduyn voelt als een thuis. Het oude woonhuis van de familie Duivenvoorde is de basis van ons landgoed. Het huis is centraal gelegen in Noordwijkerhout en volledig verbouwd tot een inspirerende vergaderlocatie met restaurant. Het thuisgevoel herken je nog steeds terug in de vergaderzalen. Ga je vergaderen in de oude woonkamer van de familie? Of heb je meer ruimte nodig?

Bovendien is het mogelijk om tijdens de vergadering of heisessie diverse team activiteiten te ondernemen zoals golf, footgolf en jeu de boules. Met verschillende sportieve activiteiten op het terrein is Tespelduyn ook de ideale locatie voor teambuilding.

Ontdek de vergaderlocaties

Vergaderarrangementen

Landgoed Tespelduyn biedt diverse mogelijkheden. We hebben een basis vergaderarrangement dat naar wens uit te breiden is. Onze vergaderzalen beschikken standaard over schrijfwaren en een flip-over. In de zaal is onbeperkt koffie, thee, water en frisdrank beschikbaar. 

Landgoed Tespelduyn is een inspirerende vergaderlocatie in Noordwijkerhout. De locatie is goed bereikbaar met de auto via de A4 of de A44, te fiets of met het openbaar vervoer. Tevens hoef je op Landgoed Tespelduyn niet lang te zoeken naar een parkeerplaats, het Landgoed beschikt over ruime, gratis parkeermogelijkheden.

Bekijk de arrangementen

Jouw volgende zakelijke meeting op Landgoed Tespelduyn? Dat kan!

Offerte aanvragenVraag naar de mogelijkheden

Volgende zakelijke bijeenkomst of vergadering op Landgoed Tespelduyn? Dat kan!

Offerte aanvragen
Download GRATIS

  • De zaalindeling informatie voor vergaderingen & mogelijkheden bij Tespelduyn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close-link