fbpx

Unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten

Landgoed Tespelduyn, de (zakelijke) ontmoetingsplaats van de Bollenstreek!

Wanneer je een zakelijke bijeenkomst organiseert, wil je natuurlijk dat dit compleet verzorgd is voor jouw klanten of relaties. Wij bieden ruimte voor zakelijke bijeenkomsten tot wel 300 gasten. In overleg stemmen we precies af hoe de middag of avond moet lopen. Maak gebruik van een van de sfeervolle ruimtes voor een succesvolle vergadering en sluit af op het zonnige terras met een gezellige borrel. Een volledig zakelijk diner behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wij zorgen dat de zaal in de gewenste opstelling klaar staat en dat zowel catering als apparatuur perfect geregeld zijn.

Alle ruimtes beschikken over daglicht, gratis WiFi, klimaatbeheersing, en zijn akoestisch geïsoleerd zodat er optimaal gewerkt kan worden.

Het Landgoed won de door het vakmagazine Meetings georganiseerde verkiezing tot Beste Vergaderlocatie van Nederland in 2016

Vraag naar de mogelijkheden

Vergaderen

Vergaderlocatie Tespelduyn ligt in het hart van de Bollenstreek en is daarom bij uitstek een perfecte plek voor zakelijke meetings.

Bekijk de mogelijkheden

Bedrijfsuitje

Vier het bedrijfsuitje met je collega’s bij Landgoed Tespelduyn. Wij denken graag met je mee voor een actieve en ontspannen invulling van de dag.

Ook voor een gedeelte van de dag zijn jullie van harte welkom.

Bekijk de mogelijkheden

Business Club Tespelduyn

We hebben een deal op hole 6! Je zal niet de eerste zijn die op onze golfbaan een mooie zakelijke deal sluit.

Meer informatie

Rabobank Duin- & Bollenstreek Cup

Rabobank Duin- & Bollenstreek Business Cup; een golfcompetitie speciaal voor bedrijven uit de Duin- & Bollenstreek.

Meer informatie

Volgende zakelijke meeting op Landgoed Tespelduyn? Dat kan!

Vraag naar de mogelijkheden