STARTTIJD RESERVEREN
|voor meer informatie 0252-241333
Zakelijk 2018-04-05T14:07:15+00:00

Landgoed Tespelduyn, de (zakelijke) ontmoetingsplaats van de Bollenstreek!

Landgoed Tespelduyn heeft in korte tijd een goede naam opgebouwd met de uitstekende verzorging van zakelijke evenementen tot 300 personen zoals vergaderdagen, teambuildingssessies, workshops, presentaties en congressen. Alle ruimtes beschikken over daglicht, gratis WiFi, klimaatbeheersing, en zijn akoestisch geïsoleerd zodat er optimaal gewerkt kan worden.

Het landgoed won de door het vakmagazine Meetings georganiseerde verkiezing tot Beste Vergaderlocatie van Nederland in 2016. Om zover te komen moest Tespelduyn een lang traject afleggen. Na de nominatie vanuit het vak en door de lezers van Meetings volgden, onder controle van de notaris, twee stemrondes. In deze verkiezing eindigde Tespelduyn boven andere gedegen genomineerden zoals het Conservatorium Hotel uit Amsterdam, Oud London uit Zeist, het Rotterdamse Wereldmuseum en het Haagse Mauritshuis.

Op MeetingReview beoordeeld met een 9,0 middels onafhankelijke beoordelingen door zakelijke gasten. Klik hier voor meer informatie en de beoordelingen.

Landgoed Tespelduyn is tevens trotse winnaar van de Top 25 Bollenstreek Business Meetingpoint. Waar is het zakelijk goed toeven en waar kun je het beste afspreken voor je zakelijke bijeenkomst? Dát is de onderliggende vraag bij het samenstellen van de Top 25 Bollenstreek Business Meetingpoint die voor de 4de keer door het zakenmagazine IntoBusiness Bollenstreek werd gepubliceerd. Liefst 126 horeca-etablissementen in de gehele Duin- en Bollenstreek zijn beoordeeld door 60 onafhankelijke en objectieve ondernemers en managers die de locaties als mystery guest bezochten.

Wilt u meer informatie of een offerte?

offerte
offerte

Plan 3 meetings in 2018 en ontvang een gratis golfclinic voor uw team

Maak van uw meeting een sportief en verbindende dag, door uw vergadering te combineren met een sportieve golfclinic voorafgaand of na afloop van uw meeting, dit onder begeleiding van een golfprofessional van Golfschool Tespelduyn.

Actie
Boek uiterlijk 1 juni 2018 drie meetings in 2018 en ontvang een gratis golfclinic voor uw team!*

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om met uw team te vergaderen? Wij helpen u graag!

Klik HIER voor de voorwaarden

Stuur een mail naar events@tespelduyn.nl of bel naar: 0252-24133  Wij nemen gelijk contact met u op.

Vergaderen

Tespelduyn beschikt over 7 ruimtes voor vergaderingen, conferenties, workshops en besloten diners. Alle ruimtes zijn voorzien van aansluitingen voor audiovisuele apparatuur en de nieuwste technieken om uw vergadering tot een succes te maken.

Tussen de bedrijven door kunt u genieten van een lunch of andere culinaire verzorging. Ons restaurant is dagelijks geopend vanaf 08:00 uur (tussen november en maart vanaf 09:00 uur). Gedurende de dag hebben we een uitgebreide kaart, en tevens heeft onze chef een wisselend dagmenu. Het ruime terras biedt u na uw vergadering de mogelijkheid om lekker te ontspannen.

Uiteraard is het mogelijk om na dan wel gedurende uw gelegenheid gebruik te maken van onze sportieve activiteiten. Het spelen van de 9-holes Bloembollenbaan, gebruik maken van onze oefenfaciliteiten en/of het volgen van een clinic Golf of Jeu de Boules.

Tespelduyn beschikt over een ruim parkeerterrein waar u en uw gasten kosteloos kunnen parkeren.

Rabobank DBB-Cup

In 2017 organiseren Landgoed & Golfbaan Tespelduyn en John van der Tol de 2e editie van de Rabobank Duin- & Bollenstreek Business Cup, een golfcompetitie voor bedrijven en organisaties die een netwerk hebben in de Duin- & Bollenstreek. Het is een vervolg op de succesvolle 1e editie van 2016!

Meer informatie? klik HIER!

Businessclub

Iedere 4e dinsdag van de maand vindt de Business Club Tespelduyn plaats, een golfdag voor de businesskaarthouders van Golfbaan Tespelduyn.

Ruim 100 ondernemers, voornamelijk uit de regio, nemen maandelijks deel aan deze sportieve dag waarbij men uitstekend kan netwerken. Deelnemers van de Business Club Tespelduyn golfen met de ontbijtgroep (met aansluitend ontbijt), vroege middaggroep en/of late middaggroep. Na afloop van het sportieve gedeelte worden de deelnemers ontvangen in ’t Landhuys of op het terras voor een borrel met regelmatig sfeervolle live-muziek. Tijdens de borrel worden de winnaars bekend gemaakt en aansluitend blijven vele deelnemers genieten van de specialiteiten van de keukenbrigade.

Meer informatie? Klik HIER!