Landgoed Tespelduyn

Wat in Noordwijkerhout in 1975 begon als een groot avontuur voor Piet en Wil Duivenvoorde groeide uit tot hun levenswerk; Landgoed Tespelduyn.

De oude bollenschuur met het vervallen huis verbouwden ze tot een prachtig landhuis. In 2011 openden ze de deuren van hun landgoed met feest- en vergaderruimten, restaurant en 9 holes-golfbaan voor het publiek.

Tespelduyn

Zodra je onze groene oprijlaan op komt rijden, laat je alles even achter je en is het grote genieten begonnen. Dat is iedere dag ons doel. Door het landgoed zelf met de vele bomen, groene velden, waterpartijen en de mooie weidse omgeving (met in het voorjaar kleurrijke bloembollenvelden). Ook onze golfbaan en de mini-kunstwerkjes – die onze chef iedere dag weer op de borden van velen tovert – zorgen voor het ultieme ontspannen.

Documentaire over Tespelduyn Contact

Thuisvoelen

In ons familiebedrijf voel je de ongedwongen familiesfeer. Daar draagt ons restaurant ’t Landhuys, bestaande uit verschillende stijlkamers, aan bij. De Heerenkamer heeft een Engels chique stijl waar James Bond in zijn jonge jaren niet had misstaan. De Huyskamer met zijn mooie hoge glas-in-lood-ramen is heel licht en romantisch ingericht. Dineren of high winen in een van onze serres of op het terras? Geen probleem. Iedereen voelt zich thuis. Juist daarom bieden we een grote keuze aan mogelijkheden.

Culinaire mogelijkheden

Sprookjesbruiloft

’t Koetshuys, naast ’t Landhuys, bestaat uit een trouwzaal en een feestzaal, die weer heel anders is ingericht dan de stijlkamers. Denk wit, hip, neon, modern. Een perfecte plek voor een mooi feestje! Bij goed weer is het ook mogelijk om de ultieme sprookjesbruiloft buiten in de Trouwtuin te ervaren. Romantischer kan niet: het ja-woord geven tijdens de ceremonie onder een prachtig prieel in de groene tuin. En als de wind gunstig staat, hoor je misschien zelfs de golven van de zee van het nabijgelegen Noordwijkse strand- en duinengebied.

Trouwen op Tespelduyn Feesten en partijen

De vergaderplek van de Bollenstreek

Landgoed Tespelduyn heeft de afgelopen jaren verschillende prijzen gewonnen. Een daarvan is de prestigieuze award voor De beste vergaderlocatie van Nederland in 2016. Vergaderdagen, teambuildingssessies, workshops, presentaties en congressen. Het kan allemaal, tot aan 300 personen. Daarnaast hebben we 350 gratis parkeerplekken, ook voor minder-validen en touringcars. Alle ruimtes beschikken over ruim daglicht, gratis WiFi, klimaatbeheersing en zijn akoestisch geïsoleerd zodat er optimaal gewerkt kan worden.

Vergaderen op Tespelduyn

Iets te vieren? Vier het op Landgoed Tespelduyn!

Bekijk de mogelijkhedenContact

Genieten van een heerlijke lunch of diner? Dat kan

Bekijk hier onze menukaart