Ontdek onze hoogstandjes

Tespelduyn is dé locatie midden in de duin- en bollenstreek voor elke gelegenheid

Een goede kop koffie of een heerlijk glas wijn op ons zonovergoten terras met een borrelplateau, je bent meer dan welkom! De mogelijkheden zijn eindeloos: geniet van een lunch, diner, high tea, high wine, high beer, aangeklede borrel, gangen-diner, walking dinner, shared dinner, barbecue of een buffet.

Bekijk de menukaart Contact

Landgoed Tespelduyn beschikt over diverse ruimtes waar jouw partij volledig naar eigen wens kan plaats vinden.

Wil je een samen genieten van de lekkerste gerechten in een sfeervolle en ongedwongen omgeving? Dan ben je bij Landgoed Tespelduyn aan het juiste adres! Wij hebben heerlijke arrangementen voor groepen.

Landgoed Tespelduyn staat garant voor een gastvrije beleving! Onze zalen zijn exclusief beschikbaar voor jouw gelegenheid. Groot of klein gezelschap, Tespelduyn verzorgt jouw gelegenheid tot in de puntjes.

Menu du Chef

Elke maand presenteren wij een nieuw Menu du Chef, een culinair menu waar onze chef en zijn brigade werken met duurzame producten, waarbij de beschikbaarheid in het seizoen gerespecteerd wordt. Wij koken met verse ingrediënten van de leveranciers waar we trots op zijn. Daarnaast gebruiken we verse producten uit buurmans’ eigen kas, geteeld met liefde en aandacht.

Reserveer direct een tafel

Wil je ook genieten van onze heerlijke lunch of diner? Dat kan!

ReserverenMenukaart bekijken

Jouw feest op Landgoed Tespelduyn? Dat kan!

Bekijk de mogelijkheden
Vanwege de uitbreiding van ons Landhuys ontvangen wij je graag in 't Koetshuys.
This is default text for notification bar