Mogelijkheden

Tespelduyn is dé locatie midden in de duin- en bollenstreek voor elke gelegenheid

Een goede kop koffie of een heerlijk glas wijn op ons zonovergoten terras met een borrelplateau, je bent meer dan welkom! De mogelijkheden zijn eindeloos: geniet van een lunch, diner, high tea, high wine, aangeklede borrel, gangen-diner, walking dinner, shared dinner, barbecue of een buffet.

Mogelijkheden

Dineren & Lunchen

Dineren & Lunchen

Een goede kop koffie of een heerlijk glas wijn op ons zonovergoten terras met een borrelplateau, je bent meer dan welkom! De mogelijkheden in het restaurant Tespelduyn zijn eindeloos: geniet van een lunch, diner, high tea, high wine, high beer, aangeklede borrel, gangen-diner, walking dinner, barbecue of een buffet.

Lees meer
Trouwen

Jullie huwelijk in onze sprookjesachtige Trouwtuin? Dat kan!

Voor wie op zoek is naar een tot de verbeelding sprekende unieke en romantische trouwlocatie in een huiselijke ambiance, dan is Landgoed Tespelduyn jaarrond dé gelegenheid waar oprecht wordt meegedacht om jullie huwelijksdag ‘op maat’ tot een bijzondere belevenis te maken.

Lees meer
Feesten & Partijen

Feesten & Partijen

Op ons Landgoed kun je dagelijks terecht voor bijvoorbeeld een heerlijke high tea, brunch, high wine, wijnproeverij, high beer, barbecue, buffet, gangen-diner, walking dinner, shared dining of een spetterende feestavond.

Lees meer
Sportieve activiteiten

Sportieve activiteiten

Op zoek naar een leuk groepsuitje? Tespelduyn is de ideale locatie voor een gezellig en sportief uitje! Ga bijvoorbeeld FootGolfen op onze 18-holes FootGolbaan of volg een heuse golfclinic of jeu de boules clinic onder leiding van onze professionals. Verken de Bollenstreek te voet of op de fiets of ga nog verder op een heuse Vespa en geniet aansluitend van een heerlijke High Tea.

Lees meer
Vergaderen

Landgoed Tespelduyn, Dé zakelijke ontmoetingsplaats in de Bollenstreek!

Landgoed Tespelduyn heeft in korte tijd een goede naam opgebouwd met de uitstekende verzorging van zakelijke evenementen tot 300 personen zoals vergaderdagen, teambuildingssessies, workshops, presentaties en congressen. Alle ruimtes beschikken over daglicht, gratis WiFi, klimaatbeheersing, en zijn akoestisch geïsoleerd zodat er optimaal gewerkt kan worden.

Lees meer