fbpx

Ceremonie

Geef elkaar het ja-woord

In onze mooie Trouwtuin op ons landgoed, gelegen tussen het Keukenhofbos van Lisse en het Noordwijkse strand- en duinengebied. In deze grote groene tuin vol rodondendron’s staat een trouwprieel. Spreek hieronder je geloften aan elkaar uit en bezegel jullie liefde. Denk daar mooie witte stoelen bij. Een loper in iedere gewenste kleur. En de bloeiende bloembollenvelden in het voorjaar… het ultieme trouwplaatje. Wil je liever binnen trouwen of zorgen de weergoden ervoor dat het buiten niet gaat? Dan bieden wij de prachtige serre van ’t Koetshuys.

Plan een rondleiding

Trouwtuin & Serre Koetshuys

De setting van de Trouwtuin bestaat uit het Trouwprieel, een tekentafel met 2 stoelen, de opstelling inclusief microfoon voor de trouwambtenaar, 40 Wedding Chairs voor de gasten, 2 stoelen voor het bruidspaar.

De setting in de serre van ’t Koetshuys bestaat uit een loper in de kleuren roze, paars of wit (meerprijs), een tekentafel met 2 zilveren poefjes, de opstelling inclusief microfoon voor de trouwambtenaar, trouwstoelen voor de gasten en 2 stoelen voor het bruidspaar.

Willen jullie graag trouwen op Landgoed Tespelduyn?

Plan een rondleidingMeer informatie aanvragen

Wil je ook een onvergetelijke trouwdag? Laat ons dan jouw perfecte bruiloft organiseren

Meer informatie aanvragen