Trouwceremonie

De huwelijksceremonie

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Wanneer jullie gaan trouwen is de trouwceremonie het belangrijkste onderdeel van jullie trouwdag. Begrijpelijk dat jullie goed nadenken over de invulling van de ceremonie. 

De huwelijksceremonie is uniek. Jullie willen het moment misschien nog wel specialer maken, voor elkaar en voor de gasten. De locatie voor het Ja-woord is dan één van de onderdelen waar jullie over nadenken.

Plan een rondleiding Lees meer over het plannen van de bruiloft

Ontdek de trouwtuin als trouwceremonie locatie

Of het nu voorjaar is, hartje zomer of de laatste dagen van een Indian Summer, onze trouwtuin ligt er altijd mooi bij. Omringd door de duinen, de bollenvelden en jullie geliefden is de groene tuin vol rododendrons een geweldige plek om ‘ja’ tegen elkaar te zeggen. Een trouwprieel, de witte stoelen en een tekentafel voor het bruidspaar maken het plaatje compleet.

Trouw je liever binnen of werken de weergoden niet mee? Geen zorgen, de serre van ’t Koetshuys biedt uitkomst. Huwelijksfotografen noemen dit een bijzondere plek mede door de lichtinval bij de serre. Dat levert geweldige foto’s op.

Eigenlijk zijn alle ingrediënten aanwezig om jullie bruiloft en huwelijksceremonie onvergetelijk te maken. Het team van Tespelduyn zorgt dat alles naar wens klaar staat en tijdens de ceremonie op rolletjes loopt. Het enige waar jullie over hoeven na te denken is de entree, jullie geloften en of jullie nog gebruik willen maken van muziek of persoonlijke sprekers. En natuurlijk het ja-woord zelf.

Trouwceremonie locatie Tespelduyn

Landgoed Tespelduyn kent twee locaties die perfect zijn voor de huwelijksceremonie, namelijk ‘t Koetshuys en de Trouwtuin. 

Plan een rondleiding

De Trouwtuin

De setting van de Trouwtuin bestaat uit het Trouwprieel, een tekentafel met 2 stoelen voor het bruidspaar, de opstelling inclusief microfoon voor de trouwambtenaar, 40 Wedding Chairs voor de gasten. Uiteraard kunnen we het aantal zitplaatsen uitbreiden naar het aantal ceremoniegasten.

‘t Koetshuys

De setting in de serre van ’t Koetshuys bestaat uit een tekentafel met 2 zilveren poefjes, de opstelling is inclusief microfoon voor de trouwambtenaar, trouwstoelen voor de gasten en 2 stoelen voor het bruidspaar.

Willen jullie graag trouwen op Landgoed Tespelduyn?

Plan een rondleidingMeer informatie aanvragen

Wil je ook een onvergetelijke trouwdag? Laat ons dan jouw perfecte bruiloft organiseren

Meer informatie aanvragen