Jeu de Boules

Een geliefde activiteit voor jong en oud!

Wie heeft het niet gedaan in Frankrijk tijdens een vakantie: jeu de boules. Zo dicht mogelijk bij dat kleine balletje komen. De sport wordt steeds populairder als bedrijfsuitje, teambuilding activiteit of als break tijdens een lange vergaderdag.

8 Jeu de Boules banen liggen op je te wachten

Op Landgoed Tespelduyn kan zelfstandig gebruik gemaakt worden van de 8 wedstrijdbanen. Veel plezier wordt beleefd aan een clinic waarin kennis wordt gemaakt met de regels van sport, de basistechnieken worden geleerd en uitvoerig beoefend. Hoe wordt er gegooid en waarom op die wijze?
Uiteraard komt het wedstrijd spelen aan bod waarbij jij tevens leert hoe je op de juiste manier de afstand meet van het butje tot de boules. Onder deskundige begeleiding van een echte Jeu de Boules professional maak je op enthousiaste wijze kennis met de sport.

Wie is de fanatiekste?

Menig collega heeft de andere collega’s al versteld doen staan van hun fanatisme tijdens een potje. Zelf binnen ons eigen team ontstond een enorme rivaliteit toen we voor het eerst een clinic deden met z’n allen. Groot voordeel van de sport, in vergelijking met Footgolf of Golf, is dat iedereen mee kan doen. Jong en oud.

Plan jouw Jeu de boules uitje Contact

Clinic

(vanaf 10 personen)

1 uur € 16,00 pp
1,5 uur €18,50 pp
2 uur € 23,50 pp
2,5 uur € 29,50 pp

Gebruik op eigen gelegenheid

Baanhuur (per baan/per uur) € 7,50
Set wedstrijd-boules (per set) € 5,00

Plan direct jouw Jeu de Boules uitje of informeer naar de mogelijkheden!

Plan jouw Jeu de Boules uitjeVraag naar de mogelijkheden