fbpx

Fietsen en wandelen in de Bollenstreek

De mooiste fiets- en wandelroutes in de Bollenstreek

De Bollenstreek is een ideale streek om te fietsen. Er zijn veel verschillende fietsroutes langs het veelzijdige landschap. Geniet van kust & duinen, de bloemenvelden en het uitgebreide plassengebied. Er zijn verschillende knooppunt routes ontwikkeld. Zo geniet je op een sportieve wijze van de mooiste bloemenvelden.

Oplaadpunt elektrische fiets

Tijdens een lange fietstocht met je elektrische fiets wil je niet met een lege accu staan. Kom daarom naar Tespelduyn en laad u fiets gratis op terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie met een royaal gevulde appelpunt of een heerlijke lunch of diner. Bekijk hier alvast onze menukaart.

Gratis parkeren

350 Gratis parkeerplekken, ook voor minder-validen en touringcars.

3 km Prachtige wandeling naar de Keukenhof

Genieten van de pracht en praal die De Keukenhof te bieden heeft zonder in de file te staan voor de parkeerplaats?

Kom gratis parkeren op onze parkeerplaats op slechts 2 kilometer van De Keukenhof en loop te midden van de Bloembollenvelden naar De Keukenhof.

Op ons Landgoed kunt u niet alleen terecht voor een heerlijk kopje koffie met een royaal gevulde appelpunt, maar ook voor een heerlijke lunch of diner. Bekijk hier alvast onze menukaart.

Download GPX

45 km Prachtige tour door de Bollenstreek

Het opstappunt ligt in Noordwijkerhout, de gemeente met het grootste oppervlakte aan bollenvelden. In het voorjaar zijn de bloemenvelden het mooiste, maar ook later in het jaar is er genoeg te zien. Via Noordwijk bereik je de kust waar de route een aantal kilometers over een fietspad in de duinen loopt.

Een hapje eten tussen de bollenvelden

Via Rijnsburg en Oegstgeest kom je weer terug in het bollenlandschap. Onderweg kom je langs het grote bloemenveilingcomplex van FloraHolland.

Landgoed Tespelduyn

Net buiten Lisse fiets je langs de ingang van De Keukenhof. Dit prachtige bloembollenpark is een bekende toeristische attractie en het is zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen. Geniet voor of na je bezoek aan De Keukenhof van een heerlijk kopje koffie met een royaal gevulde appelpunt of een heerlijke lunch of diner. Bekijk hier alvast onze menukaart. Geniet van de lekkerste gerechten met uniek uitzicht op de bollenvelden. Een mooie plek om de benen te strekken na al dat fietsen.

Download GPX

Prachtige tour door de duinen

Genieten van de prachtige duinen en de mooiste bloemen.

Download GPX