Fietsen en wandelen in de Bollenstreek

Wandelen en Fietsroutes Bollenstreek

De Bollenstreek is een ideale streek om te fietsen. Of je nu wilt genieten van de bloembollenvelden in bloei. Een tocht maakt langs de kust en door de duinen. Of langs de plassen door de Bollenstreek. Je kunt als vakantieganger of fietser je ei kwijt in het gebied.

In het voorjaar zijn tochten als de Tulpenroute over 15 kilometer of de Holland Bloemenroute over 35 kilometer populair onder bezoekers van de streek. Maar je kunt ook van Noordwijk naar Zandvoort fietsen door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Iets uitdagender door de hoogteverschillen in de duinen en langer ook. Wil je meer van het Hollands landschap genieten. Probeer dan eens een pontjes route die je naar Kaag Eiland brengt en onderweg langs molens, kaasboerderijen, meren en meer voert.

Ontdek meer fietsroutes hier

Fiets- en wandelroutes

Opladen bij Landgoed Tespelduyn

Hoe je fietsroute of wandeltocht ook loopt. Landgoed Tespelduyn ligt in het hart van de Bollenstreek en is een ideaal punt om even op te laden. Zowel jij als je fiets. In de zon op ons heerlijke terras kan je even bijkomen met een kopje koffie, appeltaart, een fijne lunch en meer. Ondertussen kan je je fiets gratis opladen.
Ontdek hier onze volledig menukaart.

Wist je dat…?

Landgoed Tespelduyn 350 gratis parkeerplekken heeft? Natuurlijk bespreken we hier de wandeltochten en fietsroutes door de Bollenstreek, maar ons Landgoed is ook een knooppunt van ontmoetingen. Jullie fietsen en de familie of vrienden komen naar Tespelduyn voor een gezamelijke lunch. Ons parkeerterrein biedt ruimte voor minder-validen en touringcars.

Genieten van een heerlijk kopje koffie met een royaal gevulde appelpunt of een heerlijke lunch of diner? Dat kan!

Reserveer jouw tafelContact