Restaurant Tespelduyn

Smakelijk genieten

Ons restaurant ’t Landhuys, in het oude huis van de familie Duivenvoorde, geeft je het juiste ontspannen gevoel. Dat komt door de twee stijlkamers, beiden met een prachtige serre en openhaard. En dan hebben we het nog niet eens over de culinaire hoogstandjes van de chef…

De Heerenkamer heeft iets weg van een ouderwetse dandyroom en de Huyskamer is een gezellige brocante kamer. Niet alleen is het – wekelijks veranderende – 3-gangen keuzemenu van de chef een aanrader. Ook kun je je dag rustig bij ons beginnen met een heerlijk uitgebreid ontbijt, bijvoorbeeld op het terras.

High Wine

Heb je meer zin in een high wine met vrienden of vriendinnen? Geen probleem! Onze surprise high wine bestaat uit zes glazen met mooie wijnen en bijpassende amuses van de chef (€ 32,50 per persoon, vanaf 4 personen). Wil je dit een extra tintje geven? Ga dan voor de wijnproeverij waar je onder begeleiding van een gecertificeerde vinoloog meer te weten komt over acht mooie wijnen. Je krijgt hier onbeperkt stokbrood en tafelwater bij.

High Beer

Voor de bierliefhebbers hebben wij een heuse high beer met vijf bieren (€ 25 per persoon, vanaf 4 personen). Bij het Heineken-bier zitten onbeperkte nootjes en stokbrood met kruidenboter en aïoli. Van het Texels bier geniet je samen met lekkere stukjes kaas, charcuterie en worst. Het bier van de maand wordt geserveerd met traditionele nacho’s met gesmolten kaas en dipsaus. Bij het Palm-bier krijg je twee Bourgondische bitterballen en bij het bekende kabouterbier, La Chouffe, zitten twee stuks bittergarnituur.

High Tea

Naast de High Wine en High Beer kun je bij ons terecht voor een high tea (€ 22,50 per persoon, vanaf 4 personen)! Met Vespa Verhuur Noordwijk hebben we trouwens een erg leuk arrangement samengesteld: toeren op een Vespa langs de Kagerplassen en high teaen op ons landgoed.

’t Landhuys is dagelijks vanaf 08.30 uur geopend. In 2011, 2013 & 2014 won Tespelduyn regionale Culinaire Awards en in 2015 de landelijke Bon Appetit Cup. In zowel 2017 als 2018 behaalden wij een plaats in de Misset Terras Top 100. Als kers op de taart volgde de 2e plaats in de categorie Beste Restaurant op een Nederlandse golfbaan.

Grote groepen

Wil je met een grote groep komen eten? We staan met alle liefde voor je klaar achter de barbecue, op ons grote terras. Ook draaien we onze hand niet om voor een shared of walking dinner!

Daarnaast bieden wij geregeld leuke middagen/avonden aan, zoals een paaslunch of een Lazy Sunday Afternoon-diner. Jaarkaarthouders van golfbaan Tespelduyn krijgen hier 10% korting.

Reserveren kan via 0252-24 13 33 of receptie@tespelduyn.nl

3-gangen Menu du Chef van Geniet ook van onze per seizoen wisselende menukaart!

Kies zelf een voor-, hoofdgerecht
en dessert van onze nieuwe
voorjaarskaart.
***
Geniet ook van onze heerlijke High Tea of High Wine

Wij zijn u graag van dienst!

Offerte aanvragen