Tespelduyn Beste 9-holes Golfclub van Nederland!

In Noordwijkerhout wordt het champagneglas geheven want vandaag maakt Leadingcourses.com bekend dat Landgoed & Golfbaan Tespelduyn dit jaar de beste 9-holes golfbaan van Nederland is en de prestigieuze Golfers’ Choice Award heeft gewonnen.

“Ja, daar word je wel even stil van en de inspanningen van de afgelopen jaren flitsen voorbij”, aldus Peter Duivenvoorde, directeur van Tespelduyn. “En een prachtige beloning voor het keiharde werken van ons team van toegewijde medewerkers. Uiteraard gaan de credits en felicitaties uit naar hen! Juist een nummer 1 positie op Leadingcourses.com is bijzonder waardevol want dit is dé stem van de golfer”, vervolgt Duivenvoorde. “Leadingcourses is Europa’s grootste beoordelings-website voor golfers en je kunt hen vergelijken met Tripadvisor. In Nederland zijn liefst 285 golfbanen en golfclubs beoordeeld”.

“Overall nummer 1 van Nederland word je echt niet zo maar”, stelt algemeen directeur van Leadingcourses Jeroen Korving. “Onze ranglijst geeft een representatief beeld van een golfbaan, juist omdat alle facetten worden beoordeeld. Uiteraard de kwaliteit van de baan zelf en het onderhoud ervan, maar bijvoorbeeld ook de gastvrijheid, het clubhuis en de oefenfaciliteiten. Het gaat immers om de totaalbeleving en onze complimenten gaan uit naar Peter Duivenvoorde en zijn team. Zij worden jaar op jaar beter beoordeeld”.

Leadingcourses

Leadingcourses.com geeft golfers over de hele wereld een stem en stelt hen in staat om hun ervaringen met andere golfers te delen. Elke maand raadplegen meer dan 375.000 golfers ruim 25.000 golfbanen en op de website staan 400.000 beoordelingen.

“Uiteraard genieten wij van dit moment en onze dank gaat uit naar de golfers. Immers zij kwamen in 475 beoordelingen tot deze hoge waardering maar wij kijken vooral ook uit naar de periode die voor ons ligt. Deze prijs wordt ons niet meer afgenomen maar er zijn nog altijd zaken waaraan wij willen sleutelen,” besluit Duivenvoorde.