Business in de Bollenstreek

Waar vergader je liever? Op kantoor of buiten de deur?

Het kan op zijn tijd geen kwaad om buiten de kantoormuren een meeting, vergadering of workshop te houden. Uit onderzoek is gebleken dat buiten de deur bezig zijn met business de creativiteit ten goede komt. Daarom heten we u en uw collega’s of zakenrelaties van harte welkom! 

Landgoed Tespelduyn ligt in het hart van de Bollenstreek en is daarom bij uitstek een perfecte plek voor zakelijke meetings. Vergaderen, brainstormen, workshops, congressen, teambuildingsdagen en meer. Het kan allemaal bij ons!

Beste vergaderlocatie van Nederland

Ons landgoed won in 2016 de verkiezing tot Beste Vergaderlocatie van Nederland, georganiseerd door het vakmagazine Meetings & Events. Om zover te komen moesten we een lang traject afleggen. Uiteindelijk lieten we grote namen als het Amsterdamse Conservatorium Hotel en het Rotterdamse Wereldmuseum achter ons. Op MeetingReview worden we daarnaast beoordeeld met een 9,0. Trotser kun je ons uiteraard niet maken! Ook zijn we de winnaar van de Top 25 Bollenstreek Business Meetingpoint.

Vergaderruimten

Het landgoed beschikt over zeven ruimtes. Ook is het mogelijk om bij ons besloten te dineren. Alle ruimtes zijn voorzien van aansluitingen voor audiovisuele apparatuur om de bijeenkomst tot een succes te maken. Alle ruimtes beschikken naast ruim daglicht over gratis WiFi, klimaatbeheersing en zijn akoestisch geïsoleerd zodat er optimaal gewerkt kan worden. Tussen de bedrijven door kun je genieten van een lunch. Ons restaurant is dagelijks geopend van 8.30 uur. Het ruime terras biedt een fijne plek om lekker even te ontspannen. Uiteraard is het mogelijk om na de vergadering gebruik te maken van onze golfbaan of een leuke golfclinic of jeu de boules clinic te volgen.

Golfen tussen de bloembollen

Onze zogeheten Bloembollenbaan (met NGF B-status) is een par 32 van in totaal 1825 meter lang. Wat veel golfers erg boeiend aan deze baan vinden, is het enorme hoogteverschil. Op de par 5 hole ligt de afslag op zeeniveau en de green op 18 meter hoogte. Op hole 3 is dat net andersom. Daar ligt de afslag op de 23 meter hoge terp (met fantastisch uitzicht op de skyline van Den Haag) en de green op zeeniveau. Naast de par 5 hole zijn er drie par 4 holes en 3 par 3 holes (waaronder een blinde hole) waar heel het jaar op kan worden gespeeld.

Impressie

Wilt u meer informatie of een offerte?

Offerte aanvragen