Trouwen op unieke Trouwlocatie huwelijksdag op een Landgoed

Ja, ik wil… relaxed door jullie huwelijksdag

De vijf voordelen van een huwelijksdag op één locatie

En… hoe ziet jouw trouwdag eruit? Je fantasie is the limit, alles kàn en alles màg. Dat maakt het leuk en chaotisch tegelijk. Op Landgoed Tespelduyn zien we telkens weer hoeveel rust het bruidsparen brengt als je kiest voor één locatie. Check de vijf voordelen van je huwelijksdag op een plek!

1 Rust in de voorbereidingen

Trouwtuin op unieke Trouwlocatie Trouwen op een Landgoed

Kies voor ceremonie, borrel, diner en feest op één locatie en je bespaart jezelf: urenlange zoektochten op websites, offertes opvragen en vergelijken, hoofdbrekens over vervoer van je gasten. Heerlijk, toch? De tijd die je bespaart, besteed je gewoon aan Say Yes To The Dress.

2 Eén aanspreekpunt

Wedding Story op unieke Trouwlocatie trouwen op een Landgoed

Eén locatie betekent één aanspreekpunt. Met de event manager spreek je jullie dag door. Wijzigingen? Allergieën? Hij of zij zorgt ervoor dat het goedkomt. Dat is toch veel makkelijker dan aan drie partijen doorgeven dat ome Jan geen gluten mag? Dat is een van de laatste dingen waar je aan wilt denken tijdens jullie huwelijksdag.

3 Rust in je dagprogramma

De dag zelf is al chaotisch genoeg. Stel dat jullie drie locaties moeten aankleden met ballonnen? Of dat je getuigen bij het verkeerde restaurant staan? Op het moment dat alles op één plek is, hebben jullie heel de dag jullie geliefden bij elkaar en vooral de tijd om te genieten van de huwelijksdag en elkaar.

4 Preferred partners

Trouwfoto's op unieke Trouwlocatie trouwen op een Landgoed

Nog een stukje tijdwinst: een locatie kan jullie in contact brengen met partijen waar ze mee samenwerken. Deze preferred partners weten hoe het op de locatie werkt. De bloemist weet hoeveel bloemen hij nodig heeft, de fotograaf kent de mooiste plekjes en de bakker  weet waar de taart heen moet.

Wist je dat Landgoed Tespelduyn tijdens de Open Top Trouwlocatie-route een leuk event organiseert waar je diverse preferred partners ontmoet? Meld je nu aan via deze link:

Aanmelden voor de open Top Trouwloactie-route 

5 Geen filestress

Als je pendelt tussen locaties kan er van alles gebeuren! De klassieker komt stil te staan, wegwerkzaamheden, geen parkeerplek bij het stadhuis, file… Ja, ook op zaterdag! Fijn toch, als jullie je geen zorgen hoeven maken over reistijd en de locatie ruim voldoende en gratis parkeerplekken op eigen terrein biedt.

Kortom, als je gaat voor één locatie dan biedt dat vooral veel rust en ruimte om andere leuke dingen te doen. Jij vertelt hoe je het wilt hebben en bij Landgoed Tespelduyn denken we mee: van parkeerplekken tot Babs tot menu tot dagindeling. En weet je wat het allerfijnst is? Als de zon schijnt trouw je buiten en regent het, dan trouw je gewoon in onze prachtige serre. Da’s relaxed je ja-woord geven, toch?

Wil je meer informatie over trouwen op Landgoed Tespelduyn?

Ja, ik wil meer informatie over trouwen op Tespelduyn