Landgoed Tespelduyn opent haar nieuwe serre

Vandaag openden Piet en Wil Duivenvoorde met het doorknippen van een prachtig gedecoreerd lint de nieuwe serre van ’t Koetshuys. Een eenvoudige handeling met veel betekenis. Deze feestelijke gelegenheid werd onder toeziend oog van de golf dames van de dinsdagochtend en medewerkers luister bij gezet.

In 2011 opende Landgoed Tespelduyn haar deuren voor golfers en horecagasten. Met haar prachtige golfbaan en uitstekende trainingsfaciliteiten heeft Tespelduyn zich op de landelijke golfkaart weten te zetten. Bovendien heeft Landgoed Tespelduyn met haar voortreffelijke keuken en betrokken horeca-medewerkers een prima naam opgebouwd als gastvrije specialist op culinair gebied

Serre van ’t Koetshuys

“Uiteraard heb ik mijn ouders als grondleggers van Tespelduyn gevraagd of zij de opening wilden verrichten en wij vieren niet alleen de opening van de Serre,” aldus de trotse directeur Peter Duivenvoorde, “want we staan ook een beetje stil bij onze verjaardag! Op de dag af 8 jaar maken we het onze gasten naar de zin met gastvrijheid en golf! Met de aanbouw van de Serre aan ‘t Koetshuys ontstaat er niet alleen een vergroting van de sfeervolle feestzaal naar een capaciteit van 270 gasten, het biedt ook legio andere mogelijkheden.”

Buiten trouwen
“Buiten trouwen is dé trend!” zegt Cilene Vriend, Sales- & Marketingmanager van het Landgoed. “Onze trouwtuin met haar prieel biedt ruimte voor 150 gasten. Een prachtlocatie voor een sprookjeshuwelijk. Bruidsparen die de mooiste dag van hun leven met zoveel gasten willen vieren, kunnen met een gerust hart bij ons reserveren. We hebben nu met de 85 m2 grote serre een mooi alternatief om de ceremonie binnen te laten plaatsvinden indien er Hollands weer op komst is. Voor intiemere bijeenkomsten biedt de Trouwzaal natuurlijk nog steeds een prima optie,” aldus Vriend.

Zakelijk

“Maar ook voor zakelijke evenementen biedt de serre ruimere mogelijkheden. Wij hosten  regelmatig zakelijke bijeenkomsten en bedrijfsfeesten en kunnen nu plenaire bijeenkomsten tot 160 gasten in ’t Koetshuys met Serre laten plaatsvinden. Uiteraard hebben wij daarnaast onze vertrouwde ruimtes als De Huyskamer en De Heerenkamer voor kleinere groepen,”

Trots

Op Leadingcourses staat Golfbaan Tespelduyn bij de beste 9-holes golfbanen en bij de meest gastvrije golfbanen van Nederland. “Daar zijn we enorm trots op” verzekert Peter Duivenvoorde. “Leadingcourses is de toonaangevende golfwebsite. Hier vindt golfend Nederland de meest actuele, objectieve informatie over alle bestaande golfclubs en golfbanen. Prachtig als je dan zo hoog genoteerd staat,” zegt hij. “We hebben ook veel prijzen gewonnen met ons restaurant, maar er is natuurlijk niets beters dan dat mensen zélf onze gastvrijheid komen ervaren en genieten van al het moois en lekkers wat wij te bieden hebben. Wij werken vanaf deze week met de nieuwe voorjaars-menukaart,” vervolgt Duivenvoorde. “Op de kaart staan prachtige voor- en hoofdgerechten en heerlijke desserts en de gasten kunnen zelf voor €31 hun favoriete 3-gangenmenu samenstellen. Een aanrader!”