Tespelduyn wederom nummer 2 van Nederland

Deze week werd bekend dat Landgoed & Golfbaan Tespelduyn de 2e prijs voor beste horeca-locatie op een Nederlandse golfbaan in de wacht heeft gesleept. In aanloop naar deze bekendmaking was Tespelduyn genomineerd voor deze prijs in de categorie Best beoordeelde golfhoreca over 2018. Vooral de uitstekende service en gastvrijheid op Tespelduyn worden door gasten en golfers geroemd. De 1e prijs werd gewonnen door De Veluwse Golfclub uit Hoog Soeren.

Peter Duivenvoorde, directeur van Tespelduyn; “Vorig jaar eindigden wij ook op de nationale 2e plaats en uiteraard zijn wij enorm trots dat wij deze hoge notering hebben vastgehouden. Wij gaan dit natuurlijk met onze medewerkers vieren want zij zijn de belangrijkste schakel. Bovendien ervaren wij dat dit ook bij onze gasten niet onopgemerkt blijft; wij blijven lekker doorgroeien en nog steeds ontdekken gasten dat wij er juist voor iedereen zijn en een lage drempel hebben”, aldus Duivenvoorde.

Chef-kok Leo van Milt en restaurant-manager Joyce Nederstigt zijn uitermate trots op het resultaat. “Zo’n landelijke prijs is voor onze teams natuurlijk de mooiste beloning voor het harde werken”; aldus Van Milt en Nederstigt. “Graag willen wij onze gasten en golfers bedanken, want zij bepalen immers dat wij op deze 2e plaats eindigen. Wij gaan enorm gemotiveerd en vol vertrouwen het seizoen in”.

De oorkonde werd uitgereikt door Lodewijk Klootwijk, directeur van de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties.

Op de foto v.l.n.r.: Lodewijk Klootwijk, Joyce Nederstigt, Leo van Milt, Peter Duivenvoorde