Eindejaarsborrel

Landgoed Tespelduyn, dé locatie voor jullie kerstborrel of eindejaarsborrel

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een receptie of borrel in Noordwijkerhout? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Tespelduyn. Onze locatie leent zich goed voor allerlei soorten borrels. Bij ons ben je op het juiste adres!

Plan jouw eindejaarsborrel

Wij hebben voor elke gelegenheid een ruimte

Wanneer je bij ons komt borrelen, zorgen wij altijd voor een exclusieve ruimte waar alleen jullie gebruik van maken. Of je nou met een groep van 30 komt of graag wilt borrelen met meer dan 100 personen, wij hebben altijd een passende ruimte. Zo kun je bijvoorbeeld in de sfeervolle Heerenkamer een intieme receptie geven voor een kleine groep. Of kies voor ’t Koetshuys en geniet met 100 gasten of meer van een feestelijke borrel.

Voor elke gelegenheid een passend arrangement

Bij ons staan onze gasten altijd voorop. We doen er alles aan om jullie continu te verrassen met goede persoonlijke service en vernieuwende horecaconcepten. Wij denken graag met jou mee en kunnen jouw borrel of receptie geheel op maat maken, aansluitend op je wensen. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw borrel? Neem contact op met onze sales medewerkers. Zij informeren je graag.

Mail Telefoon

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie Eindejaarsborrel?

Vraag naar de mogelijkhedenContact

Tespelduyn is dé locatie midden in de duin- en bollenstreek voor elke gelegenheid

Bekijk de mogelijkheden