Trouwlocatie Zuid-Holland

Ben je ten huwelijk gevraagd? En zijn jullie nu je grote dag aan het plannen? Dan heb je nu de trouwlocatie van Zuid-Holland gevonden. Landgoed Tespelduyn is al voor veel stellen de plek geweest waar ze elkaar het ja-woord hebben gegeven. Het doel van ons team is om jullie dag zo soepel te laten verlopen en in te vullen naar jullie wens. De mogelijkheden op Tespelduyn zijn heel divers.

Trouwtuin

Een zonnetje komt door de bomen. De bloemen staan vol in bloei. De loper ligt uitgerold. Jullie gisteren kijken reikhalzend achterom tot de bruid haar entree maakt. Onze trouwtuin is voor menig stel de ideale plek om elkaar het ja-woord te geven. Uniek in de Bollenstreek. Weg van de hectiek. In alle rust kunnen jullie genieten van de dag. Hoe de trouwtuin verder wordt aankleed is aan jullie. Ons team kan jullie adviseren en op weg helpen met de juiste mensen.


Slecht weer?

Is het weer slecht. Wind en regen? Geen zorgen. We hebben in ons ‘t Koetshuys een mooie serre die binnen en buiten samenbrengt, maar waar jullie wel droog zit. En het voor de gasten aangenaam vertoeven is. Dit is ook vaak de locatie voor het diner en het feest na de plechtigheden.

Trouwlocatie Zuid-Holland

Er zijn in Zuid-Holland genoeg plaatsen om te trouwen. Van de Noordwijkse kust tot hofstedelijk Den Haag. Naast de rust, onze gastvrijheid en de unieke locatie van Landgoed Tespelduyn, hebben we ook nog eens voldoende parkeergelegenheid voor jullie gasten. Alles is dichtbij en te lopen. Niet urenlang zoeken naar een parkeerplek of torenhoge parkeerkosten van de stad.

Bovendien is Noordwijkerhout het hart van de Bollenstreek. Landgoed Tespelduyn zit tussen Haarlem, Lisse en Noordwijk in. En krijgen jullie internationale gasten? Binnen een half uur zijn ze van Schiphol op ons Landgoed. Tespelduyn is makkelijk aan te rijden voor jullie gasten.

Wil je ook een onvergetelijke trouwdag? Laat ons dan jouw perfecte bruiloft organiseren

We willen graag meer weten!