Geef je diner een dynamisch en informeel karakter en kies voor het Walking Dinner concept. Walking Dinner gerechten zijn van aangepaste grootte & worden zodanig uitgeserveerd dat men de gerechten staand kan genieten. Vaak bestaat een Walking Dinner uit zo’n vijf tot zes kleine gerechten.
Tespelduyn is dé locatie midden in de duin- en bollenstreek voor elke gelegenheid. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw feest? Bekijk dan snel onze mogelijkheden
Plan jouw Walking Dinner ContactSoepen & Bouillons, feestelijk gepresenteerd in een wijnglas
Soep van pomodori tomaten met cappuccino schuim
Bisque van Hollandse garnalen
Krachtige ossenstaartbouillon met tuinkruiden
Knolselderij-truffelsoep
Soep van de Chef! Laat je verrassen door een seizoens-soep van de Chef
Koude visgerechten
Gerookte zalm met zongedroogde tomaat-mayonaise en rode ui
Sashimi van tonijn en zalm met zeegras salade, yuzu en sojasaus
Zalmtartaar met limoenvinaigrette en dille-crème
Tonijn-tataki met wasabidressing, zeegras salade, sesam en sojasaus
Koude vlees- en gevogeltegerechten
Serranoham met meloen
Carpaccio met Parmezaan, zongedroogde tomaat, rucola en truffeldressing
Vitello tonato; dun gesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise en truffeldressing
Pata Negra met hazelnoot-karamel kletskop en Pomodori-salsa
Beef tataki met wasabidressing, bosui, gebakken uitjes en yuzu
Een fris tussendoortje voorafgaand aan het hoofdgerecht
Spoom van frisse citroen, fruitige framboos of mango
Scroppino (Vodka, prosecco en sorbetijs limoen)
Vegetarische gerechten
Salade Caprese (buffelmozzarella, pomodori & basilicum)
Portobello gegratineerd & gevuld met champignons en spinazie
Groentelasagne met rucola en pesto
Warme visgerechten
Coquilles op een bedje van seizoenssalade en schuimige kreeftensaus
Proeverij van vis geserveerd in een schelp met Hollandaise saus
Gegrilde zalm met beurre blanc
Heilbot met kreeftensaus
Warme vlees- en gevogeltegerechten
Kalfssucade met ratatouille, aardappelmousseline en rode portsaus
Oosterse ossenhaas in een saus van geroosterde knoflook, sesamzaad en soja
Klassieke gebraden ossenhaas met pepersaus
Kipsaté met satésaus, kerrie zoet-zuur, gebakken uitjes, kroepoek & stokbrood
Gebraden polderhoen met truffeljus
Nagerechten
Aardbeien Romanoff (lente/zomer)
Wentelteefjes met kaneel-sabayon (herfst/winter)
Trio van chocolade
Petit grand dessert
Cheese cake van seizoensfruit met witte chocolade bros
Assortiment van 4 stuks zoete lekkernijen voor bij de koffie
Kaasplateau; 4 soorten internationale kazen met amandel-vijgenbrood
Broodpresentatie
Rijkelijk opgemaakte presentatie van diverse heerlijke ambachtelijke broodsoorten met tapenade, aïoli, kruidenboter, roomboter en olijfolie.