Ontdek de vergaderzalen van Tespelduyn

Vergaderen in Noordwijkerhout 

Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout beschikt over verschillende vergaderzalen, die perfect zijn voor iedere groepsgrootte en vergadervorm. Van actieve teamsessies met het hele team tot uitgebreide heidagen met een klein managementteam. De vergaderlocaties in Noordwijkerhout van Landgoed Tespelduyn werden door MeetingReview beoordeeld als sterlocatie met een 9,5 voor de vergaderfaciliteiten. 

Alle vergaderzalen beschikken over daglicht, klimaatbeheersing, en zijn akoestisch geïsoleerd zodat er optimaal gewerkt kan worden. De faciliteiten kunnen uitgebreid worden met verschillende vergaderarrangementen.

Bekijk de vergaderarrangementen

Vergaderzaal De Heerenkamer

Vergaderen in een ruimte die net even anders is? Dat kan in de Heerenkamer. Omringd door kersenhout en een eigen bar stap je een ongedwongen ruimte binnen. Ideaal voor kleinere groepen, presentaties of vergaderingen. In de Heerenkamer zit je afgesloten van het restaurant, maar heb je wel uitzicht op onze groene tuin. In de Heerenkamer kan je ook blijven lunchen met de groep.

 • U-vorm opstelling: maximaal 16 personen
 • Theateropstelling: maximaal 20 personen

Vergaderruimte De Huyskamer

Vergaderen in huiselijke setting, dat kan in de Huyskamer. Dit was de oude woonkamer en keuken van de familie Duivenvoorde. De elementen van de keuken staan er nog. Een unieke kans om de Bollenstreek uit de jaren ’30 te ervaren met alle gemakken van nu. De lichte ruimte biedt in het voorjaar een prachtig uitzicht op de bloeiende bollenvelden. De Huyskamer heeft een eigen entree en eigen toiletten.

 • Theateropstelling: max. 30 personen
 • Cabaretopstelling: max. 16 personen

Vergaderlocatie ’t Koetshuys

Vroeger was dit de ruimte waar oldtimers stonden opgesteld van de vorige eigenaar. ’t Koetshuys is tegenwoordig een veel gebruikte ruimte voor vergaderingen, presentaties en trainingssessies. Het is de grootste zaal op het landgoed. In combinatie met de serre heb je hier een prachtige eigen ruimte met break-out opties. Bij mooi weer schuif je de serre open en haal je de Bollenstreek binnen. ’t Koetshuys beschikt over een eigen bar, eigen toiletten en is helemaal exclusief af te huren.

 • U-vorm opstelling: max. 26 personen
 • Theater opstelling: max. 70 personen
 • Cabaret opstelling: max. 14 personen

Vergaderlocatie ’t Koetshuys incl. serre

Vergadering, presentatie of congres met een grote groep? Voor congressen met grote groepen is ‘t Koetshuys uit te breiden met de serre. Door de stoelen in theateropstelling te zetten, is de ruimte uit te breiden tot wel 150 personen. 

 • Theateropstelling: max. 150 personen

Vergaderzaal Raadskamer

Meeting with a view? Dan boek je de Raadskamer! Gelegen boven ’t Koetshuys ligt een prachtige ruimte die uitzicht biedt over het hele landgoed. Een intieme ruimte met schuin oplopend dak. Bij mooi weer stap je even het balkon op om de bollenlucht op te snuiven en de ontsnappen aan de meeting. Ook de Raadskamer beschikt over eigen toiletten. Bij grotere trainingen kan de Raadskamer ook als break-out room worden gebruikt. 

 • Theateropstelling: max. 50 personen 
 • U-vorm opstelling: max. 24 personen
 • Cabaret opstelling: max. 20 personen

Impressie Vergaderzalen op Landgoed Tespelduyn

Vergaderen op een inspirerende vergaderlocatie? Ontdek vergaderen op Landgoed Tespelduyn!

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn