Zo maak je het huwelijk leuk voor jullie allebei!

Maak van jouw droomdag ook zijn droomdag

Trouwen alleen voor vrouwen? Echt niet! Ondanks dat mannen vaak om praktische redenen trouwen (lees: handig, hoef ik mijn kind niet meer te erkennen), zijn er tal van redenen te bedenken waarom de trouwdag zelf ook voor de man erg leuk is. Wij zetten er een aantal voor jullie op rij, voor het plannen van jullie droombruiloft.

1. Te land, ter zee of via de lucht

Een bruiloft is bij uitstek dé gelegenheid om in stijl te arriveren. Misschien zijn jullie gek van auto’s, boten of koetsen. Of vinden jullie het gewoon leuk om in een golfkarretje te scheuren. Bij trouwlocatie Tespelduyn kan het allemaal en kun je op vele manieren je grand entrance onvergetelijk maken. Zelfs per helicopter is mogelijk!

2. Lingerie baby!

Niets mooier dan je vrouw in prachtige lingerie zien en niets romantischer dan dat hij jouw lingerie aanschaft, toch? Waarom spreken jullie dan niet af dat hij jouw setje voor de huwelijksnacht koopt? Succes gegarandeerd.

Benieuwd naar tips voor het aankleden van je trouwlocatie? 

Klik hier!

3. Vakantiekriebels

Een van de grote voordelen van trouwen is natuurlijk de huwelijksreis! Als jullie het goed aanpakken, kiest de vrouw de bruidstaart en de man de locatie voor de honeymoon. We hebben hier alvast een aantal suggesties voor je: Abu Dhabi en als jullie slim zijn mannen, dan plan je je bruiloft én trip rond de Grand Prix. De Malediven, doen het perfect op de foto’s en je kunt er goed duiken, snorkelen en vissen! Reis naar Indonesië: het bier is er mega goedkoop, er zijn mooie stranden, de natuur is super mooi en de temperatuur is er altijd goed. Of kies voor de USA en geniet van supersize burgers en friet!

4. Het drankarrangement

Eerlijk is eerlijk, de keuzes rondom een huwelijksdag worden vaak gemaakt door de vrouw. Of ze heeft in ieder geval een doorslaggevende rol. Maar dat biedt kansen voor de man. Laat de bruidegom een bijzonder drankarrangement kiezen. Speciale whiskey? Bier uit België? Of ’n bacootje? Bij Landgoed Tespelduyn doen ze niet moeilijk over speciale wensen en halen ze graag bijzondere drankjes in huis! Een stuk leuker dan al die eenheidsworst die je ergens anders krijgt. Tipje: neem af en toe een glaasje water!

5. Je maakt de vrouw intens gelukkig

Last but nog least: je maakt je vrouw intens gelukkig! En bedenk eens wat voor voordelen dat kan hebben.

Op Landgoed Tespelduyn helpen we je graag met al je versieringen om jouw bruiloft en jullie dag nog specialer te maken. Meer informatie over trouwen op het Landgoed?

Klik dan hier