Versiertrucs voor op je bruiloft

Zo laat jij een onvergetelijke indruk achter bij je gasten

De datum is vastgezet, de jurk en het pak zijn besteld en ook de locatie is geregeld! Maar nu gaat het echte werk van het plannen van de bruiloft beginnen. Want wat voor thema wil je en nog belangrijker, welke versieringen moeten jouw dag onvergetelijk maken? Vier tips voor originele bridal-versieringen.

Pimp de entree

Niet jouw entree want hey jullie zijn de sterren van de dag, maar de entree. Dit is de eerste indruk die je de gasten op jouw droomdag geeft. Er zijn heel veel websites of winkels waar je leuke borden kunt bestellen om mensen de goede richting op te sturen, maar heb je al eens gedacht aan bijzondere verlichting? Er zijn ontzettend veel bijzondere candlebags te koop die een overweldigende sfeer neerzetten en mensen laat zien dat ze de goede kant op gaan.

Een photo booth als decor

Een Photo Booth doet het altijd goed op bruiloften! Stel je voor: iedere gast van jouw bruiloft gaat op de foto met een gek voorwerp. Een photo booth zorgt op deze manier voor een blijvende herinnering voor de gast en het koppel! Niets leuker voor de gasten dan met zijn allen een gekke of romantische foto maken toch? De foto’s kun je zelf maken of laten maken. Die keuze ligt natuurlijk bij jullie zelf.

Plant een zaadje

Deze wordt nog wel eens vergeten. Planten zijn heel belangrijk in het brengen van sfeer! Natuurlijk zijn ballonnen, slingers en lampionnen mooi en kleden deze je locatie aan, maar een plant doet wonderen. Leg bijvoorbeeld een slinger van planten over de gedekte tafels, maak planten met bloemetjes vast aan stoelen en zet als afscheidskado kleine cactussen neer. Leuk met de slogan: onze liefde prikkelt.

Persoonlijk tintje

Maak het persoonlijk! Hoe leuk is het om oude foto’s van jullie als stel uit te printen op polaroidpapier (ja, dat kan! Zelfs met oude foto’s van je telefoon) en met bijvoorbeeld een lichtslinger op te hangen in een hoek waar het gastenboek staat. Het zorgt wellicht voor herinneringen en dus creatieve verhalen in je gastenboek.

Op Landgoed Tespelduyn helpen we je graag met al je versieringen om jouw bruiloft en jullie dag nog specialer te maken. Meer informatie over trouwen op het Landgoed? Klik dan hier!

Ik wil meer info!