Ontdek extern vergaderen op Landgoed Tespelduyn

De voordelen van extern vergaderen

Zoom Calls, Teams meetings: twee jaar lang zorgde de Covid-19 pandemie ervoor dat vergaderingen vooral online plaatsvonden. Nu de pandemie verleden tijd lijkt te zijn kunnen vergaderingen weer op de ouderwetse manier fysiek plaatsvinden. 

De meest voor de hand liggende locatie voor vergaderingen blijft het eigen kantoor. Het is praktisch en tijdbesparend en bijna een gewoonte. Buiten de deur vergaderen is daarentegen ook een optie met verrassende voordelen. Voordelen die baanbrekend zijn voor de uitkomst van de vergadering. 

Contact

Inspirerende vergaderlocatie

Vergaderen gebeurt met een doel: een oplossing op een bedrijfsvraagstuk of een innovatie binnen een bedrijf realiseren. Kortom, bestaande denkwijzen moeten worden doorbroken. Waar kan dit beter dan op een externe vergaderlocatie buiten het eigen kantoor voorzien van alle benodigde faciliteiten. 

Vergaderen op een unieke, inspirerende externe locatie zorgt voor nieuwe inspiratie. Je stapt uit de vertrouwde kantooromgeving in een nieuwe inspirerende omgeving. 

In alle rust vergaderen

Op het eigen kantoor is het lastig om echt ongestoord te vergaderen. Een collega die tijdens de vergadering binnen komt lopen of een urgent telefoontje van buitenaf. Twee veel voorkomende gebeurtenissen tijdens een interne vergadering die zorgen voor ruis tijdens de meeting. 

Op Landgoed Tespelduyn kan in alle rust worden vergaderd in een eigen privé vergaderzaal zonder afleiding van buitenaf. Zo kun je ongestoord vergaderen met de betrokkenen. 

Extra lading

Vergaderen op een externe vergaderlocatie is voor de meeste bedrijven niet gebruikelijk maar eerder een uitzondering. Een organisator kan ervoor kiezen extern te vergaderen om extra lading mee te geven aan de vergadering. Deelnemers zullen minder snel geneigd zijn om af te zeggen en daarnaast actiever meedoen wat resulteert in een effectievere vergadering.

Teambuilding

Extern vergaderen leent zich uitstekend om te combineren met een teambuilding activiteit. Een ideale gelegenheid om enerzijds tot waardevolle uitkomsten te komen en anderzijds de teamsfeer binnen het bedrijf te verhogen. Kortom, een win-win situatie! Bij Tespelduyn zijn vergaderingen onder andere te combineren met een uitgebreide lunch of een golfdag.

Vergaderen op Landgoed Tespelduyn

Ontdek het best bewaarde geheim van De Bollenstreek. Landgoed Tespelduyn biedt diverse mogelijkheden om elke vergadering tot een succes te maken. De huiselijke sfeer komt terug op heel het landgoed dus ideaal voor een geslaagde vergadering!

Unieke vergaderzalen

Wordt het De Heerenkamer of toch ‘t Koetshuys? Met vijf verschillende zalen is elke vergadering mogelijk op Landgoed Tespelduyn, voor iedere groepsgrootte en vergadervorm. Alle zalen beschikken over de must-haves tijdens iedere vergadering; schrijfwaren, flip-over en stabiele wifi. Daarnaast beschikt iedere ruimte over onbeperkt koffie, thee, water en frisdrank. 

 

Bekijk de vergaderlocaties op Landgoed Tespelduyn Bekijk de vergaderarrangementen

Eindeloze mogelijkheden

Maak de vergadering op een externe locatie compleet met lunch en/of diner of betreed de eigen golfbaan voor een sportieve activiteit. De mogelijkheden op Landgoed Tespelduyn zijn eindeloos om de vergadering uit te breiden. 

Op het landgoed kan culinair worden genoten van een uitgebreide lunch. Om de dag helemaal compleet te maken bestaat een heerlijk diner tevens tot een van de mogelijkheden. Benieuwd wat het culinair genieten precies inhoudt? Op de website van Landgoed Tespelduyn zijn de culinaire vergaderarrangementen te vinden. 

Op Landgoed Tespelduyn zijn verschillende activiteiten mogelijk voor een onvergetelijke teamdag. Laat je beste trap zien met FootGolf of leer de techniek en spelregels van golf en jeu de boules. Op zoek naar een echt unieke teambuilding activiteit? Maak een Vespa tour door de schitterende Bollenstreek! 

Uitstekend bereikbaar

Landgoed Tespelduyn is gevestigd in het hart van Nederland in de gemeente Noordwijk, goed bereikbaar via de rijkswegen A4 en A44. Vanwege de centrale ligging is het landgoed de ideale locatie om zonder de hectiek van de Randstad de rust op te zoeken voor een geslaagde vergadering. 

Vanuit zowel Amsterdam als Den Haag is het dertig  minuten met de auto. Eenmaal aangekomen op Tespelduyn is parkeren geen probleem. Het landgoed beschikt over 350 gratis parkeerplaatsen. 

Een auto is geen must om Tespelduyn te bereiken. Zowel met het openbaar vervoer als met de fiets is het landgoed ideaal te bereiken.

Vraag uw zakelijke offerte aan

Offerte aanvragenContact