Een blijvende herinnering voor later

Afscheidsborrel op Landgoed Tespelduyn

Het afscheid van je collega’s of familie en vrienden is in zicht. Een nieuwe baan, pensionering of emigreren mag best gevierd worden. Laat het vertrek niet ongemerkt voorbij gaan en organiseer een afscheidsborrel, -lunch, -diner of -feest bij Landgoed Tespelduyn.

Prachtige locatie

Ons landgoed is omgeven door weelderige tuinen, schilderachtige vijvers en adembenemende landschappen. Of je nu droomt van een intieme bijeenkomst in de buitenlucht of een feest in een elegante zaal, wij hebben de perfecte locatie voor jouw afscheid.

Geniet van een feestelijke borrel

Samen genieten van de lekkerste gerechten

Laat je smaakpapillen verwennen door onze ervaren chef-kok en zijn team. We bieden diverse menu-opties, van luxe diners tot informele buffetten & barbecues, aangepast aan jouw voorkeuren.

Bekijk de mogelijkheden voor diner Bekijk onze buffetten

Pak groots uit

Voor wie groots wil uitpakken, is een weergaloos feest met entertainment en dans de ultieme manier om deze speciale gelegenheid te vieren. Wat je ook beslist, vergeet niet dat dit niet alleen een viering is van het verleden, maar ook een viering van de toekomst, vol nieuwe avonturen en liefdevolle momenten. Laten we samen deze mijlpaal markeren en vooruitkijken naar alle geweldige herinneringen die nog in het verschiet liggen.

Plan een spetterende feestavond

Je afscheid vieren bij Landgoed Tespelduyn?

Neem vandaag nog contact op om jouw afscheid bij Landgoed Tespelduyn te plannen en ontdek waarom wij dé bestemming zijn voor unieke en onvergetelijke evenementen.

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

T. 0252 241 336
E. events@tespelduyn.nl

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!

Offerte aanvragenContact

Jouw gelegenheid vieren bij Tespelduyn?

Informeer naar de mogelijkheden