Natuurwandelingen

30 maart – Voorjaarswandeling

De golfbaan van Landgoed Tespelduyn ligt midden in de bollenvelden. Door de unieke ligging en de hoge terp kun je vanaf de baan de regio prachtig bekijken. Op de baan zelf zijn ook veel bollen aangeplant. Er zijn diverse grote narcissenvelden en daarnaast leuke Stinzenplanten tussen de oude eikenbomen.

Zaterdag 30 maart om 09:30 uur gaan we genieten van al het moois dat groeit en bloeit op en rondom Tespelduyn.

Lees hier het verslag van 2023

Aanmelden voor de Voorjaarswandeling

11 Mei – Birdwatching Day

De vogelteldag is een jaarlijks evenement waarop golfbanen in kaart brengen hoeveel vogelsoorten er zijn op de locatie. Tespelduyn doet dit jaar weer mee.

Zaterdagochtend 11 mei om 7:00 uur gaan we onder leiding van Otto Thomas, een zeer ervaren vogelaar, in alle vroegte Tespelduyn verkennen. We brengen alle vogels, die we tegenkomen, op naam en noteren de aantallen. We gaan zo vroeg, omdat de vogels dan volop zingen. De kans voor een prachtige natuur ervaring!

Neem je verrekijker mee en doe wandelschoenen aan, want we pakken ook de wat minder goed begaanbare paden. We verwachten om half tien weer terug te zijn.

Vogelkennis is welkom, maar je kunt ook mee om het een en ander te leren.

Lees hier het verslag van 2023

Aanmelden voor de Birdwatching Day

6 Juli – Zomerwandeling

De golfbaan van Landgoed Tespelduyn bestaat uit veel meer dan strak geschoren fairways en golfballen. Tussen de holes liggen stroken grond waar veel groeit en bloeit. Door de unieke ligging met veel waterpartijen en sloten, oude bomen en jonge bosjes, hoge en lage bermen is de variatie groot.

Zaterdag 6 juli om 09:30 uur gaan we genieten van al het moois dat groeit en bloeit op Tespelduyn.

Lees hier het verslag van 2023

Aanmelden voor de zomerwandeling

19 oktober – Najaarswandeling

De golfbaan van Landgoed Tespelduyn bestaat uit veel meer dan strak geschoren fairways en golfballen. Tussen de holes liggen stroken grond waar veel wilde planten te zien zijn en paddenstoelen groeien.

Lees hier het verslag van 2023

Zaterdag 19 oktober om 09:30 uur gaan we onder leiding van Arie Dwarswaard genieten van de wondere wereld van de paddenstoelen.

Aanmelden voor de najaarswandeling

Wil jij ook een keer de natuur op en rondom Landgoed Tespelduyn ontdekken? Meld je dan aan voor onze Natuurwandelingen

Aanmelden