Vier het met familie en vrienden

Of je nu 12,5, 25, 40, of zelfs een volledige 50 jaar aan huwelijkse verbintenis hebt bereikt, dit is een buitengewone mijlpaal die op een bijzondere manier gevierd moet worden.

Het is niet alleen een viering van de tijd die jullie samen hebben doorgebracht, maar ook van de liefde, toewijding en veerkracht die jullie hebben laten zien.

Plan jullie huwelijksjubileum

Het plannen van een passend jubileumfeest is essentieel om deze prestatie te markeren. Je kunt ervoor kiezen om familie en vrienden uit te nodigen voor een intieme en gezellige lunch of diner, waarbij je herinneringen kunt delen en samen kunt genieten van heerlijk eten. Een informele borrel is een geweldige gelegenheid om te toosten op jullie liefde en het bereiken van deze mijlpaal.

Genieten van een feestelijke borrel

Samen genieten van de lekkerste gerechten

Voor een meer formele en elegante sfeer kan een shared dinner de perfecte keuze zijn. Hier kunnen jullie genieten van culinaire hoogstandjes terwijl jullie stilstaan bij de vele jaren van gelukkige momenten. Als je de voorkeur geeft aan een ontspannen sfeer, is een buffet een uitstekend idee, waarbij vrienden en familie kunnen samenkomen om te genieten van lekker eten en elkaars gezelschap.

Shared Dinner Buffetten

Pak groots uit

Voor degenen die groots willen uitpakken, kan een grootschalig feest met entertainment en dans de perfecte manier zijn om deze bijzondere gelegenheid te vieren. Wat je ook kiest, onthoud dat dit niet alleen een viering is van het verleden, maar ook een viering van de toekomst, vol nieuwe avonturen en liefdevolle momenten. Gefeliciteerd met jullie prachtige reis samen!

Plan een spetterende feestavond

Meer weten over het vieren van een huwelijksjubileum?

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

T. 0252 241 336
E. events@tespelduyn.nl

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!

Offerte aanvragencontact

Jullie huwelijksjubileum vieren bij Tespelduyn?

Informeer naar de mogelijkheden