Lazy Sunday Afternoon

Ontspannen op de Laatste Dag van het Weekend: Geniet van Jazzy Pop met Sara Mossel en Jeffrey Dol!

Welkom bij onze heerlijke zondagmiddagambiance, waar we je uitnodigen om te relaxen en te genieten van een unieke muzikale ervaring. Elke zondagmiddag wordt bij ons een feestje met de betoverende klanken van Sara Mossel en Jeffrey Dol. Deze jonge getalenteerde artiesten zorgen voor een ongedwongen sfeer en gezelligheid die je nergens anders zult vinden.

Sara Mossel, met haar prachtige stem en talent voor het brengen van populaire nummers in een verrassend jazzy jasje, wordt op de piano begeleid door de getalenteerde Jeffrey Dol. Samen creëren ze een harmonieuze muzikale ervaring die je zeker niet wilt missen.

– 10 september 2023 is de volgende editie –

 

Wat maakt onze Lazy Sunday Afternoon zo populair?

Het is niet alleen de betoverende muziek, maar ook de ontspannen ambiance. Het geluidsniveau is perfect afgesteld, zodat je in alle rust met elkaar kunt praten. Zo kun je genieten van de muziek én van elkaars gezelschap, wat deze middag de ideale afsluiting van het weekend maakt.

We hechten veel waarde aan het ondersteunen van jong talent, en daarom zijn we er trots op dat we Sara Mossel en Jeffrey Dol een podium kunnen bieden om hun talenten te laten schitteren.

Reserveren voor de Lazy Sunday Afternoon

Perfecte afsluiting van de week

Maak van je zondagmiddag een bijzondere belevenis. Laat je meevoeren door de betoverende klanken en geniet van de ontspannen sfeer. De muzikale middag begint om 15:00 uur en duurt tot 18:00 uur, en het beste van alles is dat de entree helemaal vrij is.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om je laatste dag van het weekend op een relaxte en muzikale manier door te brengen, dan verwelkomen we je graag op onze zondagmiddagconcerten met Sara Mossel en Jeffrey Dol!

Reserveer een tafel

 

Ontdek de lekkerste bites, lunch- en dinergerechten

Geniet van de lekkerste gerechten tijdens onze Lazy Sunday Afternoon! Vers bereid en vol smaak, een culinair genot voor jouw zondagmiddag. Kom langs en laat je verwennen!

Bekijk de menukaart Bekijk de bites kaart

Sara Mossel & Jeffrey Dol

Sara en Jeffrey vormen een onmiskenbaar getalenteerd muzikaal duo dat onze zondagmiddagen betovert met hun harmonieuze klanken. Met Sara’s prachtige stem die popnummers een jazzy twist geeft en Jeffrey’s meesterlijke pianobegeleiding creëren ze een ongedwongen sfeer van gezelligheid. Hun muziek vult de ruimte met een geluidsniveau dat perfect is om te genieten én om met elkaar te praten. Als jonge talenten verdienen ze zeker een podium, en hun optredens zijn de ideale afsluiting van elk weekend. We zijn vereerd om hen bij ons te hebben en kijken er altijd naar uit om hun bezielende optredens mee te maken.

Reserveer direct een tafel voor de Lazy Sunday Afternoon

ReserverenContact